2777
2789
عنوان

خدا کجاست پس😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 144 پست

خب برید خونه بابات درسته میگی دوره اما بهتره خب 

شاید شوهرت یه کاری هم پیدا کرد

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
نه خدا خیرش بده آدمایه خوبین انشالله همیشه سالم باشن🙏🙏🙏

تو روستا زندگی میکنی

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسايتون شاكي نميشه دستشويي خونشون مث دستشويي عمومي شده يني ؟ 

بابات اينا تا حالا خونت نيومدن كه اين وضعو ببين ؟ 

تو اين كرونا ميري دستشويي اونا چيزي نميگن ؟

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
بگو داری شوخی میکنی؟ بگو ده بگو دیگه،  امشب خودم ناراحت بودم،😔  واقعا شنیدن این شرایط ...

کلش شوخی بود😔 حتی پول خرید یه نوار بهداشتی ندارم پارچه استفاده میکنم😔

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
نه چند ماهه ازدواج کردم همش خودم میرم خونه بابام که اونا نیان😔

ینی تاحالا نیومدن خونت

واسه جهاز واسه مهمونی 

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
شوهر منم میگ اگ عروسی نمیکردم عمرا تو این زمونه نمیتونستم زن بگیرن با اینکه خونه داره ماشینم داره ...

خیییلی زندگی سخت شده یه جوون باید خط بکشه روی همه آرزوهاش

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
همسايتون شاكي نميشه دستشويي خونشون مث دستشويي عمومي شده يني ؟  بابات اينا تا حالا خونت نيومدن ...

نه بابام نیومده هنوز خداروشکر، همسایه هم کاری ندارن

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
بمیرم.انشالع همه چی درست میشه ‌.دعا کن همیشع موقع اذان خیلی خوبع

واسم دعا کنید تورو خدا دیگه خسته شدم😭😭😭

تو روستا زندگی میکنی

اره

نه بابام نیومده هنوز خداروشکر، همسایه هم کاری ندارن

اي بابااا ناراحت شدم😞 

خودت نميتوني كار كني حداقل ؟

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
نه چند ماهه ازدواج کردم همش خودم میرم خونه بابام که اونا نیان😔

اسی منتظرم بهمون بگی همش شوخی بوده، 

اصن مگه خونه بدون دسشویی داریم، یا خونه بدون حموم، 

یعنی چی دختر به اسم ازدواج خودتو آواره کردی، پاشید برید خونه پدرشوهرتون، جا هم نبود همونجا بمونید تا اوضاعتون سروسامون بگیره،

شوهرتوبفرس  کار پیدا کنه حتی شده کارگری

اخه کار نیست هر جا میره بهش کار نمیدن