2777
2789
عنوان

خدا کجاست پس😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 144 پست

عزیزم قبل ازدواج همه اینا بوده 

خدا ب تو چشم داده 

گوش داده 

گفته اول فرصت رو فراهم کنید 

بعدش دست  ب کار بشید 

جرا مزدوج شدید با این وضعیت خونه پدرت اگ بد بود حداقل دستشویی داشت 

خدا گفته من عقل دادم ک  فکر کنید همینجوری ی کاری انجام میدید خب معلومه سخته گلم 

پس از خدا ناله نکن دنبال اشتباهت بگرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیرید خونه پدرشوهرت یا پدر خودت زندگی کنین؟ 

خونه پدرم دورن، خونه پدر شوهرمم جا ندارن

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
صبر داشته باش، دنیا که اینجوری نمیمونه، ان شالله که اوضاع و احوالتون  خوب میشه و شوهرت شغل پیدا ...

مرسی عزیزم💋💋

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
باور نکردنیه

اره هیچکس نمیدونه، بابام بفهمه طلاقم میده😔

هر شب مثل دزدا شوهرم میره از بالا دیوار درو واسم باز میکنه میریم دستشویی همسایه🙁

همسایتون بدش نمیاد🙄😳😳

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
پس چیکار میکنین واسه حموم اینا

بعضی وقتا دیگ میزارم سر گاز اب گرم میکنم واسه حموم

همسایتون بدش نمیاد🙄😳😳

نه خدا خیرش بده آدمایه خوبین انشالله همیشه سالم باشن🙏🙏🙏

خونتون نیومده؟

نه چند ماهه ازدواج کردم همش خودم میرم خونه بابام که اونا نیان😔