2777
2789

دوستان شاید براتون مسخره باشه من تا ۱۷سالگی با مامانم میخابیدم بیچاره بابام همش یه ذره یاهامون با فاصله میخابید

تو اتاق خودم اصلا تنها نمیرفتم

۱۷سالگی ازدواج کردم و الان۱۹سالمه خیلی وابسته مامانمم

نمیتونم بدون اون بخابم گاهی بغض گلومو میگیره جوری که میحام بمیرم

شوهرم نمیدونه انقد وابسنه مامانم هستم نمیتونم به شوهرم بگم ازم ناراحت میشه

خیلی غصه دارم شوهرم الان بغلم کرده احساس میکنم مامانم بعلم کرده😔حالم افتضاحه اگه درک نمبکنید حداقل مسخره هم نکنید وابستم دبگه از اولش پیششون بودم و همش خودشو بهم چسبوند حالا نمبتونم ازش دل بکنم.

خوش بحال دخترخاله هام اونام ازدواج کردن اصلا براشون مهم نیس نمیدونم چطور کنار بیام و بدون اون وایسم😔

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

هیچوقت انقدر کسی رو برای خودت بزرگ نکن ک با نبودش اذیت بشی

همیشه ی گوشه ذهنت ی جای خالی براش بزار

فک کن الان همسرت تورو بغل کردع حس کنه مامانش بغله چ حسی بهت دست میده

عزیزم با مشاوره بحرف

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

هیچکس نیس راهنماییم کنه ینی باید برم مشاوره

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا قبل از عقد میچسبیدم مامانم... وای چه قدر بد بود کارم... 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
هیچوقت انقدر کسی رو برای خودت بزرگ نکن ک با نبودش اذیت بشی همیشه ی گوشه ذهنت ی جای خالی براش بزار ...

جدی عزیزم باید برم مشاوره؟

اصلا نمیتونم دیشب پیشم بود امشب نیس دارم خفه میشم😔شوهرمم میزاره هروقت مامانم هس پیشمون بخابه

بنظرم از مشاوره کمک بگیر

اینطوری زندگیتم سرد میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منم تا قبل از عقد میچسبیدم مامانم... وای چه قدر بد بود کارم... 

راحت تونسی کنار بیایی؟

بنظرم از مشاوره کمک بگیر اینطوری زندگیتم سرد میشه

😔شبا بغضم بیشتر میشه

دیشب اومده بود پیشم امشب نیس جاش خالیه اشک تو چشامه

منم همینجور بودم عزیزم 

بعد عروسیم هر روز مامانم میومد پیشم 

بعد دید من وابستگی کمتر نشده 

کردش روز در میون

خیلی سخت بود برام اولاش حتی شبا بهونه گیری میکردم در این حد 

اما عادت کردم 

تا شد و من باردار شدم و مامانم تو همون تایم حاملگی زفت کربلا

سخت بود خیلی 

اما از همون جا به بعد خیلی بهتر شدم نزدیک‌۱۰ روز مامانم رو ندیدم 

خودم رو سرگرم میکردم 

راحت تونسی کنار بیایی؟

آره کم کم به اشباهم پی بردم... بیشتر از ترس بود البته تا وابستگی بیخود میترسیدم از تنهایی خوابیدن

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

این آخری مامانم میخواست خونش رو عوض کنه 

شوهرم و خودم دوست داشتیم بیاد تو کوچه ما 

اخه یه خونه رو پیش فروش میکردن

مامانم گف نه نمیخوام نزدیک باسم اینجوری خیلی وابسته میشه و این بده 

😔شبا بغضم بیشتر میشه دیشب اومده بود پیشم امشب نیس جاش خالیه اشک تو چشامه

عزیز دلم دختر منم مثل شماست تا بغلش نکنم نمیخوابه شده باشه تا صبح بیدار بمونه باید بغلش کنم تا خوابش ببره 

پیش تو و شوهرت ؟

اره

واقعا خیلی بده یه مادر همش به بچش بچسبه

بدترین کاری بود که در حقم کرده خدایی نمیتونم بدون اون.اصلا خابم نمیگیره گوشیمو خاموش کردم بخابم یهو یادم اومد دیشب پیشم بود و اشک تو چشام جمع شد گوشیو روشن کردم اومدم نی نی سایت

حتی شبایی هم که پیشم خابه خابم نمیگیره همش استرس دارم صبح میشه و فرداش میره