2777
2789
عنوان

شوهرم منوبرای اولین بار کتک زد بعد۸سال

| مشاهده متن کامل بحث + 165776 بازدید | 941 پست
خودش میگفت توبخودت نبینی بری پایین بعدمن الان برم ۲۰۰تومن بدم یک سوییچ دیگه بخرم بازم دقیق نمیدونم گ ...

اره تقريبا همين حدوده

ولي خواهرشوهر نامردت بايد ميرفت سوييچو درست ميكرد بعد مياورد و قضيه رو ميگفت

منم جاي تو بودم، بجا كتك كاري سوييچو ميگرفتم ميرفتم با هزينه خودم درستش ميكرد پرت ميكردم تو صورتش و محلشم نميدادم

دوست من گواهينامه نداشت، ماشين مادرشوهرشو برداشت برد زد داغون كرد، بعدم بدون اينك ب كسي بگه درستش كرد و برد پس داد

هيچكسم جز من نميدونه😂

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩

لعنت ب خواهرشوهر و شوهر کار خراب کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات بشم بخدا این دعوا که هیج نیست من سر اینکه گذاشتم وضعیت عکس خواهر کوچیکم و جوری  که تا ۵ رو ...

ببخشیدعزیزم پیامتونفهمیدم یالان اینقدرگریه کردم مخم هنگیده گلم

ببخشیدعزیزم پیامتونفهمیدم یالان اینقدرگریه کردم مخم هنگیده گلم

میگم این دعوای شما که هیچی نبود شوهر من یه بلایی سرم‌اورد بهش فک میکنم روانی میشم 

من فقط دخترم دخترم دخترم‌دخترم‌ زندگیمه اول دخترم بعد برادرم بعد مادرم بعد خواهرم و پدرم رو دوست دارم
تازه الان مثلایک اب پاک ترشده اوایل خونه داریم یکسره خدادوتادختردوقلوی۱۲ساله خواهرشوهرام میومدن خونه ...

خیلی ب خونوادش بهامیده شوهرت

من خوشبخت ترینم باوجوددوتافرشته هام وهمسری که باتمام وجودعاشقمه وبرای زندگیمون خیلی زحمت میکشه😍خدایاخیلی خیلی شکرت🙏❤                    کاربری چهارممه😐واسه خاطریه سری ازعقده ای ها کاربری قبلیم پوکید🙄🙄 خیلیامیان اینجاکه عقده هاشون وتخلیه کنن😏
دیگه همینوگفت بلاگفت اونم پاشدبه دادوبیدادکه خیلی خیلی ببخشیدتوگوه خوردی انداختی وسفره روچپه کر ...

عزیزم سوره طلاق رو ۲۱ بار بخون برای محبت  خودش میاد 

میسازم دنیام رو یه نفره👌👌👌❤❤❤

منم تو هشت سال تا حالا سه چهار بار دعوای بدی کردم با شوهرم،همیشه هم سر مادر و خواهراش،

میان خونه ما،اول میرن کمد و وسایلای منو باز میکنن،هر لباسی بخوان برمیدارند میرن حموم،

یا تو چمدون و کابینت هامو می گردن

یه ترفند بهت یاد میدم رو شوهر خودم که عجیب جواب داده اینجور موقع ها که خرابکاری کردی دوتا بزن تو سرو صورت خودت به عبارتی کولی بازی دربیار شوهر من که میاد دستامو میگیره سه ساعتم بوسم میده 😎😎البته دفعه اولی که اینکارو کردم از روی مستاصل شدن خودمو زدم و دیدم شوهرم سریع آروم شد