2777
2789
عنوان

شوهرم منوبرای اولین بار کتک زد بعد۸سال

| مشاهده متن کامل بحث + 165776 بازدید | 941 پست
منم تو هشت سال تا حالا سه چهار بار دعوای بدی کردم با شوهرم،همیشه هم سر مادر و خواهراش، میان خونه ما ...

عزیزم قفل کن بگو بچم کلید رو گم کرده

میسازم دنیام رو یه نفره👌👌👌❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که از شوهرت بدتر کردی که...تو چرا ظرفا رو شکوندی آخه؟؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
دیگه همینوگفت بلاگفت اونم پاشدبه دادوبیدادکه خیلی خیلی ببخشیدتوگوه خوردی انداختی وسفره روچپه کر ...

راست میگی گلم نمیدونم چرا اینطوری شدیم منم خیلی سخت گیر نبودم و به چیزی گیر نمیدادم اما لان مریض شدم جیغ میزنم و فریاد سر یه موضوع شوهرم میگه بی آبرو میترسم دعوامون بشه‌ از بس اذیتمون کردن چل شدیم صبرم حدی داره

یه ترفند بهت یاد میدم رو شوهر خودم که عجیب جواب داده اینجور موقع ها که خرابکاری کردی دوتا بزن تو سرو ...

اخه عزیزم من نکه ازروی کولی بازی واقعا دیگه به دلم ریخته وکلی خودموزدم توسروکلم بیشتربهم میخنده وحرفایی میزنه که بیشترخودموبزنم

من یه چیز بگم اگه یه روزی خدایی نکرده ببخشیدا

خر مغزم رو گاز بگیره وشوهر کنم که خدا اون روز رو نیاره 

وشوهرم به خانوادم فحش بده پشت گوشش رو دید من میبینه حالا اگه ۱۰۰ تابچه داشته باشم

میسازم دنیام رو یه نفره👌👌👌❤❤❤