2777
2789
عنوان

شوهرم منوبرای اولین بار کتک زد بعد۸سال

| مشاهده متن کامل بحث + 165776 بازدید | 941 پست
خانوادم راضی بودن وبه منم گفتن منم که عاشق لباس عروس پوشیدن واصلاح ابروبودم قبول کردم فکرکردم فقط هم ...

😞 چقدر ناراحت میشم اینجور خانواده ها رو میبینم

دختر زیر ۲۰ سال چه میدونه ازدواج چیه خانوادش باید بزارن بچگیشو کنه

هییییی

اشکال نداره محلش نزار بزار بعدها که آروم شد باهاش حرف بزن

البته اگه بشه حرف زد

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
بخداباورنمیکنی۱۳ساله بودم باهاش ازدواج کردم ونزدیکه۳سال توعقدبودم وخون ونونم یکی بود والان تقریبا۲۲س ...

براتون ایت الکرسی میخونم انشاءالله همیشه شاد و خوشبخت باشید

التماس دعا

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😞 چقدر ناراحت میشم اینجور خانواده ها رو میبینم دختر زیر ۲۰ سال چه میدونه ازدواج چیه خانوادش باید ب ...

ای خواهرجیگرموخون کرده اطافیانموباهاش مقایسه میکنم ۱۸۰درجه فرق دارن البته من بازم باهاش مدارامیکنم ولی اون هی پامیزاره رودم من تاحالابیشتردعواهامون سربقیه بوده

😞 چقدر ناراحت میشم اینجور خانواده ها رو میبینم دختر زیر ۲۰ سال چه میدونه ازدواج چیه خانوادش باید ب ...

تازه الان مثلایک اب پاک ترشده اوایل خونه داریم یکسره خدادوتادختردوقلوی۱۲ساله خواهرشوهرام میومدن خونه ما یکدقیقه ارامش نداشتم وتاازشون میپرسیدم مامانتون کجاست به شوهرم میگفتن زنت نمیخوادمابیایم خونت وشوهرم پیشه اونابهم میگفت اینجاکه خونه ی تونیست ناراحتی برو

عزیزم از کی رو پشت بومی برو خونه مریض میشی تا یه مدت باهاش سرد باش گلم خودتو ناراحت نکن❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عزیزم از کی رو پشت بومی برو خونه مریض میشی تا یه مدت باهاش سرد باش گلم خودتو ناراحت نکن❤️

تازه اومدم پایین یک نیم ساعتی بودم وگریه میکردم بلندبلند بعددیگه لرزبجونم افتاداومدم پایین عزیز

خوب شد خب  دادی برنامه شب جمعه تو ....وگرنه همه میمردیم از فضولی🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دیگه همینوگفت بلاگفت اونم پاشدبه دادوبیدادکه خیلی خیلی ببخشیدتوگوه خوردی انداختی وسفره روچپه کر ...

منم قبلا یه پا علی بی غم بودم ...ولی از وقتی عروسی کردم دارم افسردگی میگیرم. هزاران رحمت به خونه ی بابا...

دیگه همینوگفت بلاگفت اونم پاشدبه دادوبیدادکه خیلی خیلی ببخشیدتوگوه خوردی انداختی وسفره روچپه کر ...

فدات بشم بخدا این دعوا که هیج نیست من سر اینکه گذاشتم وضعیت عکس خواهر کوچیکم و جوری  که تا ۵ روز موقعی که میخوابیدم درد داشتم بخدا هنوز اون صحنه جلو چشممه

من فقط دخترم دخترم دخترم‌دخترم‌ زندگیمه اول دخترم بعد برادرم بعد مادرم بعد خواهرم و پدرم رو دوست دارم
تازه اومدم پایین یک نیم ساعتی بودم وگریه میکردم بلندبلند بعددیگه لرزبجونم افتاداومدم پایین عزیز

عزیزم شوهرت چند سالشه؟ 

تو فشار مالی نیست؟ 

به نظرم کار خواهر شوهرت بدم نبودا اگه میموند جلوی اون خیلی خورد میشدی باز زن و شوهر خوب و بد همو فراموش میکنن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑