2777
2789

یک ماه پیش از یک کانالی تو ایتا سفارش پالتو دادم گفته بودن در عرض هفت الی ده روز دستمون میرسه ولی یک ماه طول کشید تا بیاد دیروز که بسته رو تحویل گرفتم دیدم یک پالتویبه که بدون آستر و جنس سوییت خیلی نازک و خیییلی تنگ و کوتاه بود وقتی به خانومه پیام دادم که چرا اینطوریه گفت که اگه سایزها اشتباهه مرجوع کنین اگه خواستین پولتونو پس میدیم اگر هم خواستین سایز رو تعویض میکنیم منم گفتم پس مرجوع میکنم وقتی مرجوع کردم پیام داد که بدون هماهنگی مرجوع کردین پس به مشکل می‌خورین الان به نظرتون چیکار باید بکنم؟

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤

از من ۵٠٠تومن پولمو خوردن

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳۰۰پولمو بالا کشیدن

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
بازم پیامش بده

میگه من خودم باید سایز پالتو رو اندازه بگیرم اگر درست باشه باید هزینه ارسال مجدد رو بدین تا پالتو رو دوباره بفرستیم وگرنه پالتو همینجا میمونه و پولتونو نمیدیم تا زمانی که هزینه ارسال پالتو رو بدین

از کجا سفارش داده بودین؟

کانال تلگرام

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
نتونستین کاری بکنین؟

نه کلاهبردار حرفه ای بودن

چندساله پول ده ها هزار نفر ایرانی رو خورده بودنو هنوزم ب کارشون ادامه میدن

و اینکه چرا فتا کاری نمیکنه خدا میدونه و خودشون😉

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          
نه کلاهبردار حرفه ای بودن چندساله پول ده ها هزار نفر ایرانی رو خورده بودنو هنوزم ب کارشون ادامه مید ...

حالا امید منه بدبخت پلیس فتا بود

حالا امید منه بدبخت پلیس فتا بود

اینجا ایران است دوستم😁