2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون به نظرتون  تفاوتش در چه حده؟

خب مودم بی سیم به نظرم فرقی با بسته های ایرانسل یا همراه اول نداره چه فرقی داره آدم بسته بزنه یا از مودم بی سیم استفاده کنه ولی خانگی بهتره به نظر من

مودم بی سیم ها اکثرا سیم کارت خورن و سیمکارت مودمی هم بگیری چه بهتر  همراهت هم هست همیشه  ...

چه خوب که اومدین تو تاپیک⁦❤️⁩💚

ممنون عزیزم ایرادی نداره ی مثال از قیمت بسته های سیم کارتای مخصوص مودم بی سیم بهم بگین؟

کدوم مارکش و کدوم شرکت برای خرید سیم کارت بهتره طبق تجربه خودتون؟

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
خب مودم بی سیم به نظرم فرقی با بسته های ایرانسل یا همراه اول نداره چه فرقی داره آدم بسته بزنه یا از ...

درسته👍

به نظرتون از بین مدلای‌ مودم خانگی کذوم بهتره طبق تجربه خودتون؟

دقیقا👌 بی سیم منم tp link ازش راضی ام  Tp link _4GLTE مشکیه اگر سایت خراب نباشه عکسش رو می فر ...

وای ممنونتون میشم عزیزدلم😍😍

دقیقا👌 بی سیم منم tp link ازش راضی ام  Tp link _4GLTE مشکیه اگر سایت خراب نباشه عکسش رو می فر ...

همونی هست که بی سیمه؟

سیم کارت کدوم شرکتا به صرفه تر و سریعتر هستن؟

درسته👍 به نظرتون از بین مدلای‌ مودم خانگی کذوم بهتره طبق تجربه خودتون؟

برا ما tp linkهست خونمونم دو طبقس دو انتنس تا سرکوچم آنتن میده از شرکت مخابرات حجم میزنیم ۵۲گیگ ۳۵تومن ۲۴ساعتم تو اینستا هستیم

ما دلینک داریم خیلی خوبه چند ساله استفاده میکنیم خانگیه و به تلفن وصل میشه از اسیاتک بسته میگیریم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
برا ما tp linkهست خونمونم دو طبقس دو انتنس تا سرکوچم آنتن میده از شرکت مخابرات حجم میزنیم ۵۲گیگ ۳۵تو ...

چه خوب عزیزدلم ایرادی نداره مدلشو بهم بگین ممنون میشم⁦❤️⁩💚

چه خوب که اومدین تو تاپیک⁦❤️⁩💚 ممنون عزیزم ایرادی نداره ی مثال از قیمت بسته های سیم کارتای مخصوص م ...

عزیزم به مراکز فروش سیم کارت مراجعه که کنی میگی سیم کارت مختص مودم میخوام  طبق تجربه ۳ ساله ام قبلا که شاد نبود همیشه سیم ایرانسل میگرفتم ولی الان که سرعت ایرانسا خصوصا کند شده همراه اول و رایتل میگیرم موقع خرید بگو هرکدوم برد سرعت بیشتری در حال حاضر دارند بده من ۵ تومن گرفتم الان نهایتا ۲۵ تومن باشه 

بسته های مودمی ایرانسل از لحاظ هزینه و بسته های مودمی همراه و رایتل از لحاظ سرعت بهترند . خریدش هم که بلدی؟