2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک دختر دارن شما خیلی خوشبخت هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 2378 بازدید | 157 پست
من فقط حس کردم. چش شد.. 😭😭💔 هیچ وقت لگداش یادم نمیره😢💔😭بعد سه سال. هنوز حس میکنم لگد میزنه.. � ...

فدات شم غصه نخور خدا صبرت بده اون الان جاش از من و شما بهتره 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

عزیزم جفتش نعمت خداس ولی دختر ی شیرینی و محبتی داره که با پسر فرق دارهمن فقط ی پسر دارم کاش پیشم بود ...

من هر دوتاشو دارم ... هیچ فرقی ندارن هر دو نعمت خدا هستن .‌‌ هر کدوم شیرینی خودشونو دارن ... افکار خودتون باعث میشه فکر کنید یکی برتره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوباره باردار نشدی؟؟.خواهرشوهر من بچه ش تو سنو انتی و انومالی نفهمیدن مشکل دارهتو ماه ۸ دکتر گفت ...

من بچه دارمم 

هم دختر دارم. هم پسر 

دیگه باردار شدم. . ک اینطور شد 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

دختر و پسر هر دو عزیزن کاش اخلاقتون اینجوری نبود که یکی رو به دیگری ترجیح میدین

همینان از تبعیض مینالن،اونوقت اینجوری میگن،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من دوتا پسر دارم و خیلی راضیم واقعا نمیتونم با دخترا کنار بیام اصن دوس ندارمولی دوتا هم جنس خیلی بهت ...

دو تا پسر که تو این دوره زمونه اصلا بدرد هم نمیخورن کافیه بزرگ‌بشن و زن بگیرن اونوقت زناشون با هم دشمنشون میکنن همه رو دیدم که میگم

من هر دوتاشو دارم ... هیچ فرقی ندارن هر دو نعمت خدا هستن .‌‌ هر کدوم شیرینی خودشونو دارن ... افکار خ ...

آره دقیقن هر کدوم یه جور شیرینه و عشق داره

آدم دوس داره از هردوتاش داشته باشه

من که همون پسرم پیش خودم ندارم😭

عزیزم جفتش نعمت خداس ولی دختر ی شیرینی و محبتی داره که با پسر فرق دارهمن فقط ی پسر دارم کاش پیشم بود ...

محبت پسر هم با دختر فرق داره

این افکار ماس که باعث میشه بین بچه ها تبعیض قائل بشیم و روحیه ی اون یکی رو خواسته و ناخواسته له کنیم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

به شدت معتقدم باید از خدا فقط صلاح و عاقبت به خیری بخواهیم و راضی باشیم

من یه دختر داشتم و ته دل خودم میخواست که دومی هم دختر باشه به دلایلی که قابل گفتن نیست به شخص خودم ربط داره دلیلش یعنی به شرایطخودم

ولی وقتی باردار شدم گفتم خدایا هر چی صلاحه 

روزی که رفتم سونو گفت صد در صد پسر تنها بودم یه ذره گریه کردم بعد گفتم خدایا خودت کمکم کن 

الان پسرم ۲ سالشه عاشقشم همچنان نگرانم ولی میدونم پسر یا دختر واقعا خواست خداست باید بهش اعتماد کنیم

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
تو این دوره..پسر داشتن نعمته...مسؤلیت دختر خیلی سنگینه..خیلی.خدا برات حفظش ....کنه..ناشکر نباش🌹🌹✨م ...

نعمت؟ واقعا چه طرز تفکری دارید 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

دو تا پسر که تو این دوره زمونه اصلا بدرد هم نمیخورن کافیه بزرگ‌بشن و زن بگیرن اونوقت زناشون با هم دش ...

خب پس خودت داری میگی زناشون دشمنشون میکنن،پس مشکل باز هم از زنه، همون دختری که تو کوچیکی یراش به به چه چه میکردین،میشه عامل فتنه بین دوتا داداش،

بنظر من جنسیت زدگی خیلی تهوع آوره

دختر و پسر هردو داده ی خدا هستن و عزیز و شیرین

تو این دوره..پسر داشتن نعمته...مسؤلیت دختر خیلی سنگینه..خیلی.خدا برات حفظش ....کنه..ناشکر نباش🌹🌹✨م ...

چقدر جمله ی اولت سمی بود... زن ستیزی تا مغز استخونت نفوذ پیدا کرده

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

متاسفم برای طرز فکرت کاش این تفکرات ریشه کن بشه دختر میخوام پسر میخوام و... چقد دلم برا بچه دومت سوخت البته اگر میگفتی متاسفانه بچه دومم هم دختر شد الان همه بهت حمله میکردن من دو تا پسر دارم و شاکر خداوندم اصلنم دلم نمیخواد دومی دختر بود واگر دوتاشم دختر بود بازم شاکر خداوند بودم