2777
2789
عنوان

بیاین حدس بزنین بگین من چجوری ام ?😂😜😐

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 44 پست
ن عزیزم  منم حدس میزنم مهربونی

قربونت

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدت ۱۶۰ وزنت ۵۵

دماغ گوشتی چشم های درشت و مشکی،لب های خوش حالت

اخلاقت:  ظاهر و باطنت یکیه وقتی عصبانی میشی نمی تونی خودت و کنترل کنی 

و مهربونی،خوبی دیگران و می خوای

امیدوارم درست باشه😛😉😂

تو میخوره سفید پوست باشی با موی کوتاه رنگ‌شده خیلی باسلیقه باشی و مهربون اما اروم

اره دقیقا 🤔

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
24یا ۲۶ساله  قد بلند لاغر دختر ساده ای هستی بی شیله پیله اهل تجملات نیسی مهربونی زیاد اجتماعی ...

مرسی از نظرت گلم 

سنمو زیاد گفتی  

قدمو درست گفتی

اجتماعی هم بیش از حد هستم 

منم حدس میزنم شما مدیر و مدبر و باهوش هستی❤️🌹

هرچه که در فهم تو آید آن بوَد مفهوم تو...
خدایی؟😐

اره فقط موهام رنگ نیست بوره

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
قدت ۱۶۰ وزنت ۵۵ دماغ گوشتی چشم های درشت و مشکی،لب های خوش حالت اخلاقت:  ظاهر و باطنت یکی ...

افرین دقیق گفتی عزیزم😍😍😍😍قدم ۱۵۷ولی بقیه همش درسته مشخصه باهوشی💝

هرچه که در فهم تو آید آن بوَد مفهوم تو...