2777
2789
عنوان

بیاین حدس بزنین بگین من چجوری ام ?😂😜😐

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 44 پست
قدت متوسط یکم تپلی چشم قهوه ای مو خرمایی

افرین درسته ولی تپل نیستم قدمم بلنده 

منم حدس میزنم درسخون و فوق العاده با شعور هستی عزیزم💝

هرچه که در فهم تو آید آن بوَد مفهوم تو...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا ول کردی تاپیک قبلیتو بالاخره شیوا کیچارت کرد ؟

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

افرین درسته ولی تپل نیستم قدمم بلنده  منم حدس میزنم درسخون و فوق العاده با شعور هستی عزیزم💝

😘😍😘

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
چرا ول کردی تاپیک قبلیتو بالاخره شیوا کیچارت کرد ؟

عه میخونی؟ 

فکر کردم کسی نمیخونه ادامش ندادم ولی حالاک گفتی امشب بقیشو میگم

عه میخونی؟  فکر کردم کسی نمیخونه ادامش ندادم ولی حالاک گفتی امشب بقیشو میگم

اخه رفتم تاپیکاتو ببینم بلکه یک سر دربیارم چجوری هستی خوندم اون تاپیکو رسیدم اخرش حالم گرفته شد 😐😬

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

اخه رفتم تاپیکاتو ببینم بلکه یک سر دربیارم چجوری هستی خوندم اون تاپیکو رسیدم اخرش حالم گرفته شد 😐😬

باشه الان بقیشو میگم

منتظرم...

الان متوجه شدم بیرون داره بزف میاد همه جا سفید شده 😍😍😍