سلام بچها من تاره عقد کردم از دست کارای خانوادم موندم بخدا مادرم یجوره پدرم یجوره اصلا سیاست ندارن مادرم جلوی شوهرم هرچی دهنش در میاد میگه بهم با شوهرم چندبار بحث کردن بابام همینطور هر روز با خواهرش حرف میزنه اون دخترش با من عقد کرده هرکاری اون میگه واسه دامادمو دخترم کردم مادرم روی ما پیاده میکنه در صورتی که اگه شوهر من کوه بکنه نمیگه داماد من این کارو کرد اون کارو کرد فقط از اونا پیش ما تعریف میکنه تو سرمون میزنه در صورتی کع شوهر من خیلی زحمت کشه اما رفتارای اونا باعث شده الان شوهرم بهم تیکه میندازه یا تو سرم میزنه حرفاشونو من باید چیکار کنم
منم خانوادم اینطور بودن باشون قطع رابطه کردم الان بهترشد روحیم هرروز جنگ و دعوا با مامانم سر کارای شوهرم ک چرا حقوقش کمه چرا هرروز میارتت خونه ما حتما شوهرت میخاد پولاشو جمع کنه غذا نمیخره برات میفرستت خونه ما ک پول خرج نکنه ی بار انقدر مامانم غر زد ک اعصابم بینهایت خورد شد بچه دو ماهه رو گرفتم از عصبانیت انقدر محکم زدمش و بلندش کردم جلو مامانم بندازمش تو حیاط جلو خودمو گرفتم
اره میدونم دقیقا حال و روزمون مثل همه سعی کن زود ازدواج کنی بری من با این که ازدواج کردم باز رفتنی خ ...
هربار رفتم اونجا اومدم دعوا بود بیشتر خونه مادرشوهرمم انقدر حسرت میخورم وقتی میبینم جاریمو که چقدر با مادرش جوره حتی مادر شوهرم مثل پروانه دور پسراش میچرخه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هربار رفتم اونجا اومدم دعوا بود بیشتر خونه مادرشوهرمم انقدر حسرت میخورم وقتی میبینم جاریمو که چقدر ب ...
اره بخدا منم دقیقا حس تورو دارم انقدر خواهر شوهرام با مادرشون راحتن اما من همیشه استرش اینو داشتم مامانم بدونه اینو میگه دعوام میکنه یا چی اصلا با مامانم راحت نیستیم نه من نه خواهرم کوچکترین چیو میگم یه دعوایی و حرفایی میگه بیا ببین ما هم هنگ میکنیم که وااااا ما چی گفتیم مگه
اگه نامزد هستی سعی کن شوهرت دیر به دیر بیاد خونتون اگه میادم برید بیرون یا برو خونه اونا .نزار پدر و ...
مادرم ادمی نیست که بشه بهش گفت پاشو بریم مشاور شر راه میندازه ما عقدیم من همش خونه مادرشوهرمم درصورتی که باید بیشتر پیش خانواده خودم باشم ماهی یبار میرم خونمون
اره بخدا منم دقیقا حس تورو دارم انقدر خواهر شوهرام با مادرشون راحتن اما من همیشه استرش اینو داشتم ما ...
منو خواهر کوچیکمم با مادرم همینطوریم با ما دعوا داره ولی خواهرزادهاش باشن جون میده واسشون به من هفته ها زنگ نزنه مهم نیست براش اما به خواهر خودش هر روز
مادرم ادمی نیست که بشه بهش گفت پاشو بریم مشاور شر راه میندازه ما عقدیم من همش خونه مادرشوهرمم درصورت ...
عیبی نداره اگه مادرشوهرت خوبه .شمام احترام بزار .پدر ومادرتون ساده هستن دیگه .ولی خودت با مادرت حرف بزن وبهش بگو که همه شبیه به هم نمیشن .داماد خالتون هرطوری هست که نباید شوهره شمام اونطور باشه .هر کسی هم برایه خودش زندگی میکنه .
منو خواهر کوچیکمم با مادرم همینطوریم با ما دعوا داره ولی خواهرزادهاش باشن جون میده واسشون به من هفته ...
دقیقا مامان منم اوایل ازدواجم اینجوری بود تا چند ماه پیش که با خواهراش بحثش شده دیگه باهاشون حرف نمیزنه واس همین بعضیوقتا بهم زنگ میزنه اون هم وقتی کار داره باهام یا واسه گلایه که چرا امروز زنگ نزدی و دعوام میکنه بعضی وقتا فکر میکنه شوهرم نمیزاره برم خونه مادرم یا نمیزاره زنگ بزنم درحالی که خودم از رفتاراش خسته شدم نمیرم و زنگ هم زدنی تو یکی دو دقیقه قطع میکنم