2777
2789
عنوان

بچها بیاین دلم خیلی پره از همه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 71 پست

منم خانوادم اینطور بودن باشون قطع رابطه کردم الان بهترشد روحیم هرروز جنگ و دعوا با مامانم سر کارای شوهرم ک چرا حقوقش کمه چرا هرروز میارتت خونه ما حتما شوهرت میخاد پولاشو جمع کنه غذا نمیخره برات میفرستت خونه ما ک پول خرج نکنه ی بار انقدر مامانم غر زد ک اعصابم بینهایت خورد شد بچه دو ماهه رو گرفتم از عصبانیت انقدر محکم زدمش و بلندش کردم جلو مامانم بندازمش تو حیاط جلو خودمو گرفتم 

دعاکنید به خواسته هام برسم
اره میدونم دقیقا حال و روزمون مثل همه سعی کن زود ازدواج کنی بری من با این که ازدواج کردم باز رفتنی خ ...

هربار رفتم اونجا اومدم دعوا بود بیشتر خونه مادرشوهرمم انقدر حسرت میخورم وقتی میبینم جاریمو که چقدر با مادرش جوره حتی مادر شوهرم مثل پروانه دور پسراش میچرخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نامزد هستی سعی کن شوهرت دیر به دیر بیاد خونتون اگه میادم برید بیرون یا برو خونه اونا .نزار پدر ومادرت بهش بی احترامی کنن ویا از کاره پدر ومادرت بهش نگو که سرکوفت نکنه فردا تو زندگیتم به مشکل میخوری مامانتو ببر پیشه مشاور باهاش صحبت کنه .مامانتم به بابات یاد بده حرفایه مشاورو .

جلوی شوهرم با مادرم بحثم کردم تهش این بود که منو شوهرمو انداخت بیرون از خونش

ای وای😑

کاش یه مادر عروس اینطوری نصیب مادرشوهر من میشد که قشنگ حالش جا میومد

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
مثلا شب یلدا بود برام کلی خرید کرده شوهرم برام یه جفت گوشوار خرید سرویس خرید تو عقد هربار کلی خرید م ...

ای خواهر جان 

شوهرم هیچ کاری واسم نکرده همش حرفه‌ای پوچ میزنه ببین خانوادم دارن چیکار. میکنن واسش

تو بهترین کاری که میتونی انجام بدی رفت آموثد نکنی زودم جهاز و جمع و جور کن برو سر زندگیت اینایی که من میبینم سر جهاز پدرتو شوهرتون در میارن

هربار رفتم اونجا اومدم دعوا بود بیشتر خونه مادرشوهرمم انقدر حسرت میخورم وقتی میبینم جاریمو که چقدر ب ...

اره بخدا منم دقیقا حس تورو دارم انقدر خواهر شوهرام با مادرشون راحتن اما من همیشه استرش اینو داشتم مامانم بدونه اینو میگه دعوام میکنه یا چی اصلا با مامانم راحت نیستیم نه من نه خواهرم کوچکترین چیو میگم یه دعوایی و حرفایی میگه بیا ببین ما هم هنگ میکنیم که وااااا ما چی گفتیم مگه

اگه نامزد هستی سعی کن شوهرت دیر به دیر بیاد خونتون اگه میادم برید بیرون یا برو خونه اونا .نزار پدر و ...

مادرم ادمی نیست که بشه بهش گفت پاشو بریم مشاور شر راه میندازه ما عقدیم من همش خونه مادرشوهرمم درصورتی که باید بیشتر پیش خانواده خودم باشم ماهی یبار میرم خونمون

اره بخدا منم دقیقا حس تورو دارم انقدر خواهر شوهرام با مادرشون راحتن اما من همیشه استرش اینو داشتم ما ...

منو خواهر کوچیکمم با مادرم همینطوریم با ما دعوا داره ولی خواهرزادهاش باشن جون میده واسشون به من هفته ها زنگ نزنه مهم نیست براش اما به خواهر خودش هر روز

باورت میشه من جلو مادرم نمیتونم جواب تلفن شوهرمو بدم همیشه خونه مادرم بودنی منتظر ممونم بره جایی یا شوهرم زنگ زدنی میرم اتاق و آروم باهاش حرف میزنم کلا خونه مامانم بودنی از شوهرم چیزی نمیگم چون با اخم تخم نگام بد هم بگم چرا اینجوری نگام میکنه اخه دعوا و... شروع میشه

مادرم ادمی نیست که بشه بهش گفت پاشو بریم مشاور شر راه میندازه ما عقدیم من همش خونه مادرشوهرمم درصورت ...

عیبی نداره اگه مادرشوهرت خوبه .شمام احترام بزار .پدر ومادرتون ساده هستن دیگه .ولی خودت با مادرت حرف بزن وبهش بگو که همه شبیه به هم نمیشن .داماد خالتون هرطوری هست که نباید شوهره شمام اونطور باشه .هر کسی هم برایه خودش زندگی میکنه .

ای خواهر جان  شوهرم هیچ کاری واسم نکرده همش حرفه‌ای پوچ میزنه ببین خانوادم دارن چیکار. میکنن و ...

جهاز کجا بود دلت خوشه اجی گفتم سرویس چوب میخوام مگه خونه عروس بدون تخت و مبل میشه میگه ندارم نمیدم گفتم وام میگه قسطشو کی میخواد بده گفتم گردنبند واسه داماد رسمه میگه پول شاباشاش گردنبندش بعد انتظارم دارن شوهرم بهم سرکوفت نزنه همه اینام جلوی شوهرم گفته گفت بخاطر جهاز تورو میخواد اصلا نخواد

منو خواهر کوچیکمم با مادرم همینطوریم با ما دعوا داره ولی خواهرزادهاش باشن جون میده واسشون به من هفته ...

دقیقا مامان منم اوایل ازدواجم اینجوری بود تا چند ماه پیش که با خواهراش بحثش شده دیگه باهاشون حرف نمیزنه واس همین بعضیوقتا بهم زنگ میزنه اون هم وقتی کار داره باهام یا واسه گلایه که چرا امروز زنگ نزدی و دعوام میکنه بعضی وقتا فکر میکنه شوهرم نمیزاره برم خونه مادرم یا نمیزاره زنگ بزنم درحالی که خودم از رفتاراش خسته شدم نمیرم و زنگ هم زدنی تو یکی دو دقیقه قطع میکنم