2777
2789
عنوان

بچها بیاین دلم خیلی پره از همه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 71 پست

من جای شما باشم ، همسرم را کم کم به سمتی میبرم که نیاد خونه مون و در جمع خانواده م .تا جایی که امکان داره ، تفریحات دو نفره ایجاد کن .حتی تو ماشین با شوهرت باشی بهتره تا خونه تون

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اخلاق مامان منم اینجوری بود اصلا سیاست نداشت الان یک سال و نیمه ازدواج کردم بعد عروسی دیگه شوهرم نرفت خونه مادرم مامانم هم گفت نیاد خونه من منم کلا بیخیال شدم اصراری بهشون نکردم دور بودنی اعصاب خودمم هم آروم تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون جلوی شوهرت به مادرت بگو، اون داماد خواهرته اینم شوهر منه، لطفا با هم مقایسشون نکن

جلوی شوهرم با مادرم بحثم کردم تهش این بود که منو شوهرمو انداخت بیرون از خونش

اخلاق مامان منم اینجوری بود اصلا سیاست نداشت الان یک سال و نیمه ازدواج کردم بعد عروسی دیگه شوهرم نرف ...

اخه اینطوری هم کنم مادرم انقدر بهم چرت و پرت بار میکنه که روانی میشم

اصلا به شوهرم احترام نمیزارن یه شب دوشب میرم خونه پدرم مادرم یا باهامون دعوا میکنه یا میگه س ...

عزیزم شما جلوی خانوادت به شوهرت احترام بذار یه جوری رفتار کن تا اونا هم یاد بگیرن نذار کسی به شوهرت بی احترامی کنه. تجربه خودم ثابت کرده. هر جور خودت رفتار کنی اونا هم به خودشون همچین اجازه ای میدن. 

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
ما خیلی باهم خوبیم ولی خانواده من از وقتی عقد کردم باعث دعوان همش از سمت اونا بوده سر طلا سر جهاز سر ...

درکت میکنم خیلی بده😑

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢
عزیزم بیشتروقتااوقات دونفرتون روبیرون باشین بگردین وخوش باشین حتی شده داخل ماشین.

بخدا انقدر باهم خوبیم ولی کاری کردن که دیگه نمیتونم اگه چیزی دلمو شکوند از سمت خانوادش به شوهرم بگم چون سریع میگه خانواده خودتم اینطوری اونطوری 

اصلا یه ماهی رفت آمد نکن با خانوادت

باشوهرت یه شب رمانتیک داشته باشید باهاش حرف بزن بگو من همه کار کردم که دیگه اینجوری نگن بگو من دوست دارم همینجور تورو میخوام باهم حلش کنید نزار بیشتر از این صدمه به زندگیت بخوره بخدا ارزشش رو نداره

اصلا یه ماهی رفت آمد نکن با خانوادت  با شوهرت یه شب رمانتیک داشته باشید باهاش حرف بزن بگو من ه ...

مثلا شب یلدا بود برام کلی خرید کرده شوهرم برام یه جفت گوشوار خرید سرویس خرید تو عقد هربار کلی خرید میکنه واسم چندباری برای خانوادم خریده ولی هیچ کدوم به چشم مادرم نمیاد اصلا یبار نشد از شوهر من طرفداری کنه

اخه اینطوری هم کنم مادرم انقدر بهم چرت و پرت بار میکنه که روانی میشم

اره میدونم دقیقا حال و روزمون مثل همه سعی کن زود ازدواج کنی بری من با این که ازدواج کردم باز رفتنی خونه مامانم با هم بحث میکنیم مامانم خیلی یه دنده است تنها راه حلی که داری مثل من خودتو بزنی به بیخیالی مادرموه نه میتونیم ولش کنیم نه این که چیزی اون یکی هم شوهرمه چیکارش کنم همینه که هست زیاد تو بهر حرفاشون نرو فقط تلاش کن زود ازدواج کنی بری خونه خودت

راس میگی کی با خوانوادش کم رفت آمد می‌کنه ولی میبینی که الان وضع خوبی نیست همیشه اونجا باشی بزار بفهمن اشتباه کردن بهشون بگو من دختر این خانواده ام شما پدر مادر من هستید دارید زندگی منو خراب میکنید