2777
2789
عنوان

مادر شوهرم هی زنگ میزنه جوابشو نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2826 بازدید | 142 پست
ببخشید ولی زن میتونه توقعشو بیاره پایینتر تا به جون شوهرش نیفته🙂کارگر برا همین وقتاست

شما تا همین حد تو‌زندگی واقعیتم رفتار میکنی؟ ببخشید خونواده همسرت محل سگ به شما نده اما شما همچنان حمالی کنین

پول باشه اره کارگر هست 

شما گفتین به مادرشوهرتون که بیاین کمک و اونا نیومدن؟به خواهرتون گفتین بیان کمک و بعدش اومد؟

عزیزم اول درخواست کن بعدش انتظار داشته باش

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه پدر و مادر بی منت برا بچه زحمت کشیدن الان که بزرگ شدن یه نون خریدن میشه حمالی؟! عروسا تحمل ا ...

والا ما نميگيم براشون کاری نکنه ولی کاش پدرمادرم يکم انصاف داشتن ودلشون بحال بچه ميسوخت 

این همه پدر و مادر بی منت برا بچه زحمت کشیدن الان که بزرگ شدن یه نون خریدن میشه حمالی؟! عروسا تحمل ا ...

کار ساده چیه شوهر استارتر ساعت اسی رو رفته داده به خونوادش این دیگه نون گرفتن نیس انگار شما همچینم بی میل نیستی وسایلتو خونواده شوهر صاحب بشن

شوهرم فک میکنه من از خانوادش متنفرم ک میگم کاری براشون نکن تو نوکرشون نیستی بخدا سر خانوادش دو روز ت ...

ازش شکایت می کردی که خرجی بهت نمیده

اونم زن بارداااار

واقعاکههه بعضیا چه سنگدلن واسه بچشم حاظر نشد یه تیکه نون بخرههه

شما تا همین حد تو‌زندگی واقعیتم رفتار میکنی؟ ببخشید خونواده همسرت محل سگ به شما نده اما شما همچنان ح ...

من مجردم ولی چیزی که از مادرم دیدم بله

مادرم ،مادربزدگمو دقییقا مثل مادر خودش میدونه با وجود اینکه پدرم توجه کمتری داره به مادرش ،مادرم نهایت احترامو میذاره. جالب تر اینکه وقتی مادربزرگم با پدرم صحبت میکنه حال همه رو میپرسه الا مادرم. به هر حال نظر منه بی احترام به بزرگتر در نهایت بی احترامی به خودمه . این درست نیست که با هرکسی مثل خودش رفتار کنی ، اینطوری انقدر میچرحه که بازم در نهایت اون بی احترامی برمیخوره به خودم

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
شوهرم فک میکنه من از خانوادش متنفرم ک میگم کاری براشون نکن تو نوکرشون نیستی بخدا سر خانوادش دو روز ت ...

باید سیاست بالایی داشته باشی واز مشاور کمک بگیری تا زندگیتو نجات بدی این مرد . مرد زندگی نیست 

ازش شکایت می کردی که خرجی بهت نمیده اونم زن بارداااار واقعاکههه بعضیا چه سنگدلن واسه بچشم حاظر نشد ...

منم باردار بودم کسی نيومد کمکم حتی نميپرسن مرده اين زنده اين اما خب خيلی خوب ب چه ديگشون سرويس ميدن 

شما گفتین به مادرشوهرتون که بیاین کمک و اونا نیومدن؟به خواهرتون گفتین بیان کمک و بعدش اومد؟ عزیزم ا ...

اره تیکه انداختم گفتم هیشکی نیس کمکمون کنه ولی بازم محل نداد حتی دخترش یامی نداد تعارف کنه ب خاهرامم نگفتم بیان کمک ولی خودشون اومدن با اینکه هر کدوم سه تا بچه داشتن

چیزایی که گفتن در حدی نبود که مادرشوهر هی زنگ بزنه و ایشون جواب نده . من خیلی بدترشو دیدم اطرافم ولی ...

اون عروس ساده بوده که هرکی از راه میرسه سوارش میشه هرچیزی یه حدی داره احترام بزرگتر واحبه ولی بزرگترام یه حق و‌حقوقی به گردنشونه 

والا ما نميگيم براشون کاری نکنه ولی کاش پدرمادرم يکم انصاف داشتن ودلشون بحال بچه ميسوخت 

چه دلسوزی، کدوم بی انصافی، وقتی عروس کوچکترین چیز رو گنده میکنه دلیل بی انصافی اونا نیست، والا استارتر میگه من میرم با من حرف نمیزنن من همش سرم تو گوشیه من هم باشم عروسمون بیاد سرش همش تو گوشی باشه فکر میکنم  داره بی محلی میکنه باهاش حرف نمیزنم، هیچ چیزی یه طرفه نیست، من والا دیگه دارم پیر میشم، کلی آدم دور و برم دیدم تا حالا ندیدم یکی خیلی خوب باشه بقیه باهاش بد باشن، همیشه رابطه ها دو طرفه بوده

من شوهرم پرو پرو میگه دلشون نمیخاد بیاد دلشون نمیخاد کاری کنن دلشون نمیخاد پول بدن پس چطور اون دلش م ...

خب عزیزم شما ریشه ی مشکل تو خونه ی خودتونه.مقصر اصلی شوهرته خیلی رو داده بهشون

کاش اینم میگفتی ,بین دختروپسرفرق نذارن    

والا خسته شديم ما انسانيم حيوون ک نيستيم بچه بياريم رها کنيم هی ميگن بچه اوردن بزرگ کردن ميخاستن نيارن يه عمر زدن توسر بچه خسته شديم