2777
2789
عنوان

مادر شوهرم هی زنگ میزنه جوابشو نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2826 بازدید | 142 پست
منم این چیزارو داشتم عزیزم.خیییلی تو بارداری اذیت شدم خواهرم دستش شکسته بود همش این بیمارستان و اون ...

من شوهرم پرو پرو میگه دلشون نمیخاد بیاد دلشون نمیخاد کاری کنن دلشون نمیخاد پول بدن پس چطور اون دلش میخاد ساعت نو منو بدزده بده ب باباش؟

چون وظیفه فرزند در هرصورت احترام و کمک به خانوادست فقط ایرانه که خانواده تا دم مرگ بچشون کمکش میکنن ...

پدری مادری ک بخاطر اينکه بچه دستشون بگيره بدرد هيچی نميخوره مادری ک برا ارامش بچش کاری نکنه چطور ميشه اسمشو گذاشت مادر درظمن بچه حمال نيست نوکر نيست اينا همه وظيفه انسان دوستيه  اونام ميتونن برا برا دل بچشون کاری کنن تا اينطوری زن شوهر بجون هم نيفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر وظیفه داره به خانوادش کمک کنه؟؟؟؟ میشه دلیل بگین؟

گفتم پایینتر

نه فقط پسر ، پسر و دختر هردو وظیفشونه اگر به زندگی خودشون آسیبی نمیزنه به خانوادشون کمک کنن

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
زنگ زدن فرق داره با اینکه انتظار داشته باشی حتما مادرشوهر با اون سنش بیاد اسباب کشی کنه

فقط اسباب کشی نیس عزیزمن پست اول استارترو دوباره بخون اسی گفت ازاولش باهاش بدرفتاری میکنن

پدری مادری ک بخاطر اينکه بچه دستشون بگيره بدرد هيچی نميخوره مادری ک برا ارامش بچش کاری نکنه چطور ميش ...

ببخشید ولی زن میتونه توقعشو بیاره پایینتر تا به جون شوهرش نیفته🙂کارگر برا همین وقتاست

منم همینو میگم بعد ۴تا پسر دارن فقط از شوهر من انتظار دارن ب امام حسین فقط شوهر من کاراشونو میکنه&nb ...

من خودم ميبينم بين بچها چطور فرق ميزارن تازه هميشه  از اونک سادتر ودلش پاکتره انتظار دارن 

مقصر اصلی شوهرت هست  شوهرت هیچ وظیفه ای در قابل خانوادش نداره هیچ فرزندی در مقابل خانوادش وظیف ...

شوهرم فک میکنه من از خانوادش متنفرم ک میگم کاری براشون نکن تو نوکرشون نیستی بخدا سر خانوادش دو روز تمام منو گشنه گذاشت تو خونه حتی پول نمیداد چیزی بخرم  فک کن زن باردار از گرسنگی ضعف کنه و التماسش میکردم چیزی بخره نمیخرید اخرشم از دومادمون پول گرفتم

اصلا اونا نمیان دو ساله عروسشونم از نامزدی تا الان خاهر شوهر برادر شوهرام یکبار دعوتم نکردن هنوز خون ...

نرو خواهرم. قیافه بگیر واسشون.شوهرت هم هر خاست درموردشون حرف بزنه بگو علاقه ای ندارم درموردشون با من حرف نزن

عصابم دفتر نقاشی بچه ۳ ساله خطخطیهکاش کی پیداشه مارو از مملکت  ببره .  
یهو‌ بگو بچه حماله دیگه عجباااااااااااااااااا فقط تو ایرانه که بچه میارن تا عصای دستشون باشه

این همه پدر و مادر بی منت برا بچه زحمت کشیدن الان که بزرگ شدن یه نون خریدن میشه حمالی؟! عروسا تحمل این که پسر دو تا کار ساده برا پدر و مادرش انجام بده ندارن! 

فقط اسباب کشی نیس عزیزمن پست اول استارترو دوباره بخون اسی گفت ازاولش باهاش بدرفتاری میکنن

چیزایی که گفتن در حدی نبود که مادرشوهر هی زنگ بزنه و ایشون جواب نده . من خیلی بدترشو دیدم اطرافم ولی عروس احترامو نگه میداشته. 

ببخشید ولی زن میتونه توقعشو بیاره پایینتر تا به جون شوهرش نیفته🙂کارگر برا همین وقتاست

پس اونام برن کارگر بگيرن؟پس فردا همين پدر مادر مريض شدن افتادن کنج خونه همين عروس ميره ميشوره ميسابه وکاراشونو ميکنه