2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم؟؟

65 بازدید | 7 پست

از آخرین روز پریودم 31 روز گذشته، میترسم بیبی بزنم منفی باشه 😭کمرم یه کم درد میکنه 

درد شدید لگن دارم اول فقط سمت چپ بود الان هر دو طرف هست

حس میکنم تخمدان ها یکم تیر میکشه

وقتی که گرسنه باشم مثلا اول صبحا حالت تهوع دارم بدون استفراغ به محض اینکه چیزی بخورم خوب میشم 

ولی کشاله رانم درد میکنه مثل دوران پریودم، میترسم پری بیاد

شما بنظرتون با این علائم باردارم یانه؟ 

اینم بگم که فاصله پری هام نظم نداره از 20 روز تا35 روز فرق میکنه هربار

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی بزن خیالت راحت بشه 

این قدر خریدم دیگه روم نمیشه به شوهرم بگم از دو روز بعد پری چند تا زدم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
ان شالله که بارداری ... یه پسر خوشتیپ و سالم 🤲

قربونت ایشالله، تازه دلم پسر میخواد ♥️

علایم بارداری و علایم پریود مثل همه دقیقا

آخه هیچ وقت درد لگن و حالت تهوع نداشتم حتی تو بارداری قبلیم