2777
2789

حامله بودم خیلییی میوه خوردم 

ابگوشت 

کله پاچه سیرابی

دلستر

بستنی

نون خامه ای

خشکبار 

گاهی شیره انگور 

پسرم موقع تولد۳.۵بود وزنش😁

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله👏خداحفظش کنه

مرسی همچنین

میوه خیلیی تاثیرداره رو زیبایی پوست بچه تامیتونی میوه بخور

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
مرسی همچنین میوه خیلیی تاثیرداره رو زیبایی پوست بچه تامیتونی میوه بخور

فقط میوه میخورم چون ویار دارم  گفتم بپرسم بعد ویار بخورم

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
فقط میوه میخورم چون ویار دارم  گفتم بپرسم بعد ویار بخورم

میگن سوره یوسف رو بخونی روسیب قرمز بخوری بچه خیلی خوشگل میشه من انجام دادم پسرم واقعا خوشگله نمیدونم ازاونه یاچی حالادوس داشتی احجام بده

برای قدش پرتقال بخور،برای تن صداش انار ،برای سفیدیش وگونه سرخ سیب وهلو ،برای حافظه نخود،برای تقویتش پسته گردو اینها،برای پوست شفاف عرق کاسنی توماه ۸تازه زردی نمیگیره  ،سوره یوسف بخوان روی سیب قرمزبخوربچه ات قشنگ میشه ،بادمجان نخورزشت میشه،غذای که ازشب مونده نخور،من اینهارابلدبودم 

میگن سوره یوسف رو بخونی روسیب قرمز بخوری بچه خیلی خوشگل میشه من انجام دادم پسرم واقعا خوشگله نمیدونم ...

چه جالب ممنونم.از چشم بد دور باشه😍

برای قدش پرتقال بخور،برای تن صداش انار ،برای سفیدیش وگونه سرخ سیب وهلو ،برای حافظه نخود،برای تقویتش ...

مرسی خیلی ممنونم

من نمیتونستم غذا و آب بخورم تا چهار ماه هروقت گرسنه یا تشنه بودم میوه خوردم روزی 2 کیلو شاید😆 روزی دو سه لیوان شیر با چهار شیره قاطی میکردم میخوردم خیلی عالی بود. مغزیجات پوردکردم روزی یکی دو قاشق مصرف میکردم. خرما و ماهی هم خوبه. 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

من نمیتونستم غذا و آب بخورم تا چهار ماه هروقت گرسنه یا تشنه بودم میوه خوردم روزی 2 کیلو شاید😆 روزی ...

منم لب به غذا نمیزنم حالمو بد میکنه اب  هم معدم درد میگیره    من اگه میوه نمیخوردم زنده نمیموندم    .مرسی