2777
2789
عنوان

شوهرچشم چرون

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 44 پست

من شوهرم بگه کسی ازتوبهتره بااردنگی میندازمش بغل اون والا…

بنظرم اسی جون تنهامشکل تونداشتن اعتمادبه نفس هی ازحودت تعریف کن سنت روبه رحش بكش جوانيتوبكوبون توصورتش تابفهمه کت تن كيه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

توام بهش بگو یکم از آقای فلانی یاد بگیر  ببین چ خوش تیپ و خوش هیکله😍 اگرم نبود تو بگو عب ندا ...

انقدگفتم که دیگه براش مهم نیست خیلی روم توروش بازشده عین خیالش نیست مردک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت به نر های هیز 

مگه بیشتر ار این حرف لازمه که یه زن ذره ذره مثل شمع اب شه 

باهاش برخورد کن بگو راه باز جاده دراز بیا از هم جدا شیم برو هر غلطی میخای بکن برای منم کیسای مناسب تری هم هست

اره میگه تودیوانه ای پیرم کرده افسرده وداغونم انقدبهم گفته روانی واقعادارم دیوونه میشم

بنظرم باید ی روندی و پیش بگیری

باید حال خودتو عوض کنی پوششتو تو خونه عوض کنی خودتو دست بالا بگیر ارایش کن ب خودت برس هر چقدم راجع بهت نظر منفی داد تو با اعتماد ب نفس از خودت تعریف کن

کم کم براش جا میافته ک تو برا خودت ارزش قائلی

حرفای منفیشو ب ی ورت حساب کن

باور کن حال خودت ک با خودت خوب باشه بقیه هم حالشون با تو خوبه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
لعنت به نر های هیز  مگه بیشتر ار این حرف لازمه که یه زن ذره ذره مثل شمع اب شه  باهاش برخ ...

انقدداغونه که باگریه نشستم پای سفره عقدالان واسه من دم درآورده هرزنی روببینه هاهرکسی رومیکوبه توسرمن

هرزه هست دیگه... 

وقتی میومد زن بچه میگرفت قبول میکردی بادی میدونستی ک اگه آدم بود با یکی هم سن و سال خودش ازدواج میکرد نکه بیاد بچه بزرگ کنه... 

خدا فقط بهت صبربده... 

توام هر وقت اینو گفت بگو از سرت هم زیادی هستم.. نزار شما رو تخریب کنه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...