2777
2789
عنوان

کیاتازگی ها گواهینامه گرفتن

271 بازدید | 16 پست

من الان ۵۰ روزه قبول شدم ولی گواهینامه ام  نیومده در صورتی که دوستم شهریور قبول شد دو هفته ای اومد چرا 😭😭

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

زنگ بزنین پلیس +۱۰

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم انگار جدیدا دیرتر میدن ۱۰روز دیگه وایسا 

من پارسال گرفتم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

تو نت یه شماره بود زنگ زدم کسی جواب نداد‌

میگم پلیس +۱۰

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
خوشبحالتون 

راستی از طریق سایت پیگیری مرسولات میتونی پیگیری کنی ک گواهینامه ت ب کجا رسیده ...منم از اونجا خیلی نگاه میکردم

برای رسیدن ب ارزوم صلوات بفرستین خوشگلا، مچکرم😍❤
راستی از طریق سایت پیگیری مرسولات میتونی پیگیری کنی ک گواهینامه ت ب کجا رسیده ...منم از اونجا خیلی ن ...

اونجا زده فعلا از طرف ناجا هیچ مرسوله ای به پست تحویل داده نشد انقدر دیر میدن ادم ذوقش کور میشه 😡

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷