2777
2789
عنوان

موهامو از ته زدن

3570 بازدید | 104 پست

دیروز رفتم حمام موقع آبکشی موهام دستمو فرو کردم یه چیزی مثل سوسک خیییلی ریز سیاه اومد تو دستم

انقد ترسیدم که حد نداره 

زود درومد رفتم دکتر گفت شپشه و تخم ریزی کرده بدنم یخ کرد خیلی جا خوردم اخه هرروز حمام میکردم و انواع شامپوهای مراقبت رو میزدم ولی اخرم شپش گرفتم

خواهرزادم چهار ماه پیش از طریق خونه مادر شوهرم که برای عروسیمون اومده بودن اونجا گرفت فکر کنم منم از اونجا گرفتم 

بخدا ربطی به بهداشت نداره

دارم میمیرم موهام تا زیر ب ا س ن م بود از ته با ماشین زدم الانم سس مایونز رو سرمه😭😭😭😭😭حال روحیم داغونه

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه واسه چی زدی دیوونه😐😐😐😐😐کوتاهش میکردی دو سه تا شامپو ضد شپش هم میخریدی و تمام

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

اتفاقا من چند روز پیش تو فکرش بودم امسال که مدارس باز نیستن تاپیکای شپش خیلی کمتر شده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲