2777
2789
عنوان

ی جمله برا مادرت بنویس

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 57 پست
واقعا بعد مادر حس می کنی هیچ کس رو نداری ....مادر تمام دنیای یک دختره ....اخ که حسرت صدا زدنش زنگ زد ...

😢😢😢😢😢😢😢 ایقدرتنهاشدم درباورم نیست

طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯
ندارم صبرم دیگه تموم شده ...دخترمم رفت پیش مادرم ....شوهرم بده ....دارم دیوونه میشم 

وای عزیزم فقط میتونم بگم خدا صبرت بده.امشب اگر خدا توفیق بده نماز شب خوندم دعات میکنم.اسمتو خواستی بگو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😢😢😢😢😢😢😢 ایقدرتنهاشدم درباورم نیست

منم مثل شمام روانی شدم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

منم مثل شمام روانی شدم 

من همه کس زندگیم مادرم بود نه شوهرم خوش اخلاقه نه خانوادش دلسوزم بودن هیچی هیچی فقط مادر 

که پرپرشد الانم خانواده شوهرم ازبی کسی که دارم 

لذت میبرن

طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯
وای عزیزم فقط میتونم بگم خدا صبرت بده.امشب اگر خدا توفیق بده نماز شب خوندم دعات میکنم.اسمتو خواستی ب ...

عزیزم زهرا هستم ....التماس دعا از خدا بخواه که زندگیم درست بشه و صبری عظیم بهم بده تا داغ مادرم برام سبک بشه .....پنج سال میگذره روز به روز دیوانه تر میشم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من همه کس زندگیم مادرم بود نه شوهرم خوش اخلاقه نه خانوادش دلسوزم بودن هیچی هیچی فقط مادر  که پ ...

نمی دونم چرا خدا بنده هاشو اینقد اذیت میکنه چرا اخه 

حتما اگه قابل باشم دعات میکنم امشب.

برات صلوات فرستادم 

عزیز تاپیک تو که دیدم اینقدر دلم برا مامانم تنگ شده و بغضم گرفت که نتونستم چیزی بنویسم از همون وقت که تاپیک تو دیدم زنگ زدم به مامانم کلی حرف زدیم تا الان حسابی حالم خوب شد 

عزیز تاپیک تو که دیدم اینقدر دلم برا مامانم تنگ شده و بغضم گرفت که نتونستم چیزی بنویسم از همون وقت ک ...

حس و حالتو خریدارم   

اخی عزیزم حرفای دلمو زدی .....چجوری داد بزنم تا خدا بشنوه دلتنگیمو

الهی خدابیامرزه شون 

به دل شمام آرامش بده 

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒