2777
2789
عنوان

ی جمله برا مادرت بنویس

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 57 پست

عشق منه،.دوستش دارم بی نهایت انشاءالله سایه اش همیشه بالاسرمون باشه❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

لطفا برای سلامتی مادرم و شادی روح پدرم یه صلوات مهمونم کنید💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانی مهمونی خدا تموم نشد برگردی  من ک دلتنگتم تو رو نمیدونم ..

کاش دعوتمون میکردن حداقل   

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

عشق منه،.دوستش دارم بی نهایت انشاءالله سایه اش همیشه بالاسرمون باشه❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ...

خدا حفظش کنه برات

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

خدا همه ی مادرها رو حفظ کنه الهی... همشون تاج سرن

مادرم اونیکه باید برات نبودم... از این که اومدم غربت و دلتنگم میشی معذرت میخوام... میدونی خیلی دوست دارم💖😘😘😘😘

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂
آخی عزیزم .....منم مادرم رحمت خدا رفته دخترمم دو سال بعدش رفت .....همش میگم حالا بغل مادرمه .....خدا ...

خیلی سخته عزیزم برام دعا کن خدا بهم یکی ديگه بده زندگیم دوست دارم نميخوام نابود بشه

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 

خوش به حال کسایی که مادر دارن ....حسودیم میشه بهشون 

خیلی سخته عزیزم برام دعا کن خدا بهم یکی ديگه بده زندگیم دوست دارم نميخوام نابود بشه

برات دعا مبکنم دامنت سبز بشه سال دیگه ی بچه سالم بغلت باشه 

عزیزم همدردیم .....هر جی التماس خدا میکنم منم ببر پیشش نمی بره ....خسته شدم از دلتنکی ......داغ خیلی ...

روح مادرتون شاد صلوات فرستادم برایشون.نع عزیزم این حرف رو نزن از خدا صبر بخواه من هفده سالم بود پدرم رو از دست دادم ۲۹ سالگی مادرم رو.الهی خدا صبر وطاقتت رو زیاد کنه.

مادرمگرتوچندنفربودی اززمانی رفتی تمام شهرخالیه 😢

واقعا بعد مادر حس می کنی هیچ کس رو نداری ....مادر تمام دنیای یک دختره ....اخ که حسرت صدا زدنش زنگ زدنش کنترش نشستن تا ابد تو.دلم موند 

سلام مامان جون 

دلم برات یه ذره شده 

مامان از وقتی رفتی هیچی قشنگ نیست 

هیچی لذت بخش نیست 

مامان نیستی ببینی نبودت چجوری زندگی همه مون رو نابود کرده

نیستی و نبودت خانواده رو از هم داره میپاشونه 

کاش نبودت خواب بود 

کاش بیدار میشدم از این خواب لعنتی

چقدر دلم برای نگاهت،بغلت،بوسیدنت تنگ شده 

امروز خونت بودم همش جلو چشمام بودی 

یادته روز آخری چقد بوسم کردی 🥺🥺🥺

کاش بیام زودتر پیشت 

خستم ،داغونم کاش بودی 😭😭😭😭

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒
روح مادرتون شاد صلوات فرستادم برایشون.نع عزیزم این حرف رو نزن از خدا صبر بخواه من هفده سالم بود پدرم ...

ندارم صبرم دیگه تموم شده ...دخترمم رفت پیش مادرم ....شوهرم بده ....دارم دیوونه میشم 

سلام مامان جون  دلم برات یه ذره شده  مامان از وقتی رفتی هیچی قشنگ نیست  هیچی لذت ب ...

اخی عزیزم حرفای دلمو زدی .....چجوری داد بزنم تا خدا بشنوه دلتنگیمو