2777
2789
عنوان

احساساتم مردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 115 پست
حالا قهر نکن.ببین کم کم با مادرت صحبت کن. نرمش کن.اونم راه داره برای نرم شدن. یکی هم اینکه مجرد بمون ...

مادر من میخاد جدا شه بخاطر همین مجبورم کرده 😏داداش من خانواده ای به این اسم ندارم

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۸

الان یه نفر دیگه این وسط بدون اینکه مقصر باشه اسیره. کم کم خودتو بکش بیرون از این پیله. من بخام داستانمو بگم خودتو فراموش میکنی ولی کم نیاوردم. روزگار خواست کمرم رو خم کنه منم گذاشتم روی لج. فعلا هم سرپا و زنده هستم. مغز انسان خیلی پیچیدست. با همون مغز که خودتو اسیر کردی میتونی ازاد بشی 

کاربر مرد هستم. هنگام ریپلای ، وارد جزييات نشوید.
حالا قهر نکن.ببین کم کم با مادرت صحبت کن. نرمش کن.اونم راه داره برای نرم شدن. یکی هم اینکه مجرد بمون ...

بدلم نمیشینه هیچ جوره نمیدونم چرا 

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
الان یه نفر دیگه این وسط بدون اینکه مقصر باشه اسیره. کم کم خودتو بکش بیرون از این پیله. من بخام داست ...

اسیر چی من مشکلم راه نداره مادری که میخاد جدابشه دخترشو قربونی میکنه چون بزرگه که بعدا نگن دخترشو ول کرد ازهمسرم هم بدم میاد پدرم هم پشتم نیس من هیچ کیو جز خودم ندارم هیچ کس حتی خدا هم باهام قهره

اسیر چی من مشکلم راه نداره مادری که میخاد جدابشه دخترشو قربونی میکنه چون بزرگه که بعدا نگن دخترشو ول ...

تصمیمش قطعیه یا موقتا از روی عصبانیت؟

قطعیه

نمیخاد لایک کنی. مُردم اینقد که  اونارو پاک کردم  هیچیم که نشه تاپیکت 4 صفحه شد. تاپیکای من دو صفحه هم  نمیشن   ذره ای عاطفه مادری در وجودش هست که بتونی تحریکش کنی و منصرفش کنی؟؟ اینو از روی خشم جواب نده. فکر کن

نمیخاد لایک کنی. مُردم اینقد که  اونارو پاک کردم   هیچیم که نشه تاپیکت 4 صفحه شد. تاپیکای ...

😂😂😂عزیزی داداش دلم پره 

اونیکه گفتی داستان بود یا واقعیت؟

واقعیت تلخ زندگی من داداش تروخدا درحال انفجارم نمک نپاش به زخمم

اونیکه گفتی داستان بود یا واقعیت؟

دیدی وقتی نشه به مادر اعتماد کرد از بقیه ادما چه انتظار😞

واقعیت تلخ زندگی من داداش تروخدا درحال انفجارم نمک نپاش به زخمم

اگه میخای بگی مثلا فلانی به دلم نمیشینه اول باید یه تصویر از کسیکه به دلت میشینه توی ذهنت باشه. چنین چیزی داری؟{ لازم نیست شرح بدی. فقط اره یا نه}