2777
2789
عنوان

احساساتم مردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 115 پست
به یه روان شناس مراجعه کن  ولی بازم ادمایی که دیدم اینجوری ان براثر اتفاقایی که تو زندگیشون اف ...

کدوم باور حقیقتی که جلو چشام میبینم چطور خودمو گول بزنم؟

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خود طرف میتونی صحبت کنی که پا پس بکشه؟ حالا دلیلش چیه؟ مثلا دنبال شروع یه زندگی رویایی و هالیوودی ...

نه اصلا من به ازدواج فکر نمیکردم از مجردیم لذت میبرم طرفم پا پس بکشه مادرم نمیزاره 😏خودم خودمو نکشم اون میکشه

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
نه اصلا من به ازدواج فکر نمیکردم از مجردیم لذت میبرم طرفم پا پس بکشه مادرم نمیزاره 😏خودم خودمو نکشم ...

مگه نمیگی خانوادت آزاد هست؟ پس این چه مدلیه؟ 

کاربر مرد هستم. هنگام ریپلای ، وارد جزييات نشوید.

مدل بدیه خیلی بد 😏

بیخیال من که مردم وجود خارجی من الکیه بدرد نخورم 😏

به ادما نه به دنیا  اینکه تو حق داری شاد باش شادزندگی کنی مگه چندبار به دنیا میاییم که اینجوری ...

مهم نیس فقط بگذره اگه شانس داشتم که کرونا میگرفتم

بیخیال من که مردم وجود خارجی من الکیه بدرد نخورم 😏

حالا قهر نکن.ببین کم کم با مادرت صحبت کن. نرمش کن.اونم راه داره برای نرم شدن. یکی هم اینکه مجرد بمونی چه اتفاقی میخاد بیفته؟ مثلا همه میبرن و تو جا میمونی؟ دو روز دیگه دوست و رفیقات ازدواج کنن درد تنهایی رو اساسی میچشی. سعی کن نکات مثبتشو پیدا کنی که داره.دوره عقدتو طولانی تر کن. طرفت هم یه ادمه که نیاز به محبت داره و دوست نداره توی کشمکش تو و خانواادت گیر بیفته

کاربر مرد هستم. هنگام ریپلای ، وارد جزييات نشوید.