یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید نمیخوام از دستم ناراحت شید ولی والا نذری فایده نداره همین که دل کسیو نشکونید اگه کاری از دستتون برمیاد برای کسی انجام بدین من که خودم اعتقادی به نذری ندارم
دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا. این دیگه چجور عدالتیه؟.
نذری فایده نداره اکثر اوقات میدن به خورد پولدارا ببخشید نمیخوام از دستم ناراحت شید ولی والا نذری فا ...
همه جاى دنيا كار خير هست حالا ما بهش ميگيم نذرى حالا اگ به مسائل مذهبى اعتقاد نداريد به كارما كه اعتقاد داريد؟ به نظرم انرژى مثبتى كه دل يه نفرم شاد كنه به خودت برميگرده
همه جاى دنيا كار خير هست حالا ما بهش ميگيم نذرى حالا اگ به مسائل مذهبى اعتقاد نداريد به كارما كه اعت ...
دقیقا به کارما اعتقاد دارم قصدم این نبود به مذهب توهین کنم شاید متنو درست ننوشتم
دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا. این دیگه چجور عدالتیه؟.