2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

51 بازدید | 9 پست

شماهم مثل من بخاطر کرونا خونه نشین شدین یافقط من اینجوریم الان سه هفتس پامو از خونه بیرون نذاشتم فقط وقت دکترم میرم بیرون، خونه مادرم هم نمیرم اونام میگن خطرناکه نمیان. دیگه خسته شدم، بعضیارو میبینم همه جامیرن خرید ومهمونی میرن میگم مگه فقط ما کرونا میگیریم 

من از اول بارداریم فقط خونه مامانم هفته ای یه بار و خونه مادرشوهرمم هفته ای یه بار میرفتمو میرم.جاهای دیگه نه.حتی برا خرید سیسمونی من نرفتم خواهرم میرفت عکس و فیلم میگرف میخرید

من چندماهه هیچ جااا نرفتم خیلی به بو حساسم حس میکنم همه جا بو میاد دکترمم به زور میرم از یطرفم ویار شدید دارم،دیشبم استخونام درد میکرد کلا نخوابیدم،دیگه والا کم مونده افسردگی بگیرم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از اول بارداریم فقط خونه مامانم هفته ای یه بار و خونه مادرشوهرمم هفته ای یه بار میرفتمو میرم.جاها ...

ان شالله بسلامت زایمان کنی، من حتی اونجاهام نمیرم چون میدونم رفت وآمد زیاده خونشون

عزیزم بهتره تحمل کنی الان شرایط شما فرق دارع باید به فکر نینی تو شکمت هم باشی 

اگر خدایی نکرده چیزی بشه به اون کوجولو هم آسیب میزنه 

من خودمم حامله ام عین تو فقط وقت دکترم از خانه بیرون میرم 

اخرین باری ک خانوادمو دیدم شب یلدا بود اونم در حد یه ساعت 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹