2777
2789
عنوان

کار یا درس؟!

407 بازدید | 32 پست

بچه ها تصور کنید حدود 5 6 تومن هزینه کردید برای کلاسهای کارشناسی ارشد و نیمی از درسهاتون رو هم خونده بودید و اگه ادامه میدادید مطمئنا قبول میشدید کنکور 1400.. از طرفی یه شغل مرتبط با رشته تحصیلیتون بهتون پیشنهاد شده که تایمش 8 صبح تا 5 بعد از ظهره..حقوقش فعلا بین 4 تا 4.5 هست.. همسرتون هم تو همون سازمان مشغول به کار هست و مشکلی بابت رفت و امدتون ندارید..و ایشون میتونن همه جوره کمکتون کنن تو کار..

شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟

تعداد رای : 18
نظرسنجی
سرکار میرفتم قطعا
14
77%
حتما درسم رو ادامه میدادم
4
22%
خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعن هر دو

خودم هم دوس دارم ولی ببین تا برسم خونه 6 بعدازظهره..

خونه داری و اشپزی و ..

واقعا سخته

رشته ام هم فنی مهندسی هست و زحمت داره قبول شدنش

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

تا کنکور ۱۴۰۰ درسمو میخوندم تا ببینم چی میشه 

بعدش میرفتم سرکار .... مثلا اگه اون فرد که پیشنهاد داده میتونه میگفتم کار رو برام نگه داره

ادامه تحصیل رشتت در افزایش حقوق و موقعیت های بهتر کاریت تاثیر داره ؟ 

تو این دوره زمونه درس خواندن و مدرک گرفتن کاری نداره  مهم کاره که گیر هر کسی نمیاد

منم میترسم نرم و بعدا پشیمون شم. 

خودم هم دوس دارم ولی ببین تا برسم خونه 6 بعدازظهره.. خونه داری و اشپزی و .. واقعا سخته رشته ام هم ...

مگه تا الان نخوندی 

چرا نشه ؟! 

بهد کار یچیز دیگگس فوقش قبول نشدی میری برای سال ۰۱ 

یا اینک ازاد با حقوقت شهریشو میدی

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
تا کنکور ۱۴۰۰ درسمو میخوندم تا ببینم چی میشه  بعدش میرفتم سرکار .... مثلا اگه اون فرد که پیشنه ...

نه چندان عزیزم..

شاید دکتراش اره

ولی ارشدش با کارشناسی ارشدش چندان تفاوتی نداره

مگه تا الان نخوندی  چرا نشه ؟!  بهد کار یچیز دیگگس فوقش قبول نشدی میری برای سال ۰۱  ...

ازاد دوس ندارم متاسفانه

منم میترسم نرم و بعدا پشیمون شم. 

سر کار نری بعدا بیشتر پشیمون میشی چون درسو که بعداً هم میتونی ادامه بدی ولی مطمئنی تا اون موقع کار بهتری گیرت میاد؟ 

حقوقش هم که بد نیست خیلیا دارن خودشونو به آب و آتیش میزنن که کار گیرشون بیاد

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
نه چندان عزیزم.. شاید دکتراش اره ولی ارشدش با کارشناسی ارشدش چندان تفاوتی نداره

خب تا دکتری ادامه میدی اگه تا ارشد رفتی ؟‌یا فقط تا ارشد میخوای بری ؟

اگه فرقی نداره و تا ارشد فقط میخوای بری به نظرم اولویتو بگذار کار و بعد اگه در طول روز تونستی و وقت داشتی درس بخون برای کنکور 

@اوپرا  

@monika1993 ‍ ‍ 

@اب_هویج  

@پرنیان  

@selene  

بیان نظراتون رو بگین دوستای عزیزم

سر کار نری بعدا بیشتر پشیمون میشی چون درسو که بعداً هم میتونی ادامه بدی ولی مطمئنی تا اون موقع کار ب ...

دقیقا ساغر جون..

منم از همین میترسم که بعدا تو این شهر بزرگ و بدون پارتی چه جوری کار پیدا کنم..

مرسی از وقتی که گذاشتی