2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرچی خواب که تعبیرش بد و غم و غصه اس مبینم فوری تعبیر میشه ولی خوابایی که تعبیرشون خوبه هیچ وقت ن ...

😂😂

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟

خوابدیدم خونه مادربزرگم پرمهمونه همه رو نمیشناختم تو حیاطشون بودن و شیرینی پخش میکردن و میگفتن میخندیدن خیلی خوشحال بودیم..سه روز بعد فوت کرد دقیقا همون ادما اومدن توحیاطش حلوادادن و گریه میکردن ....

ی بار حدود ی ماه یکیو ندیدم یکی ک بود فقط شرایط جور نبود ک ببینمش 

قسم میخورم قسم میخورم انگار اومد تو خواب جلو صورتم تکونم داد گفت ناراحت نباش قول میدم زود بیام 

شاید باورت نش دو روز بعد کنارش بودم 

وقتی از خواب پریذم انگار حسش میکردم 

هیچوقت یادم نمیرع هیچوقت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من چندوقته مدام خواب میبینم پسرم پیشمه یهو گمش میکنم براهمین خیلی استرس و ترس گرفتم خدا کنه هیچوقت ت ...

مواظبش باشین صدقه بدین

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟

همش خواب میدیدم با داداشم آشتی میکنم! بعد حدودا ۸سال آشتی کردیم

خواب دایبمم میدیدم. قهر بودیم ولی آشتی کردیم!

یادم نیس دیگه😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴