2777
2789

چیه هی هر روز هر روز تاپیک میزنین توسن کم ازدواج نکنین چرا انقدر برچسب میزنین به متاهلای کم سن؟؟؟؟؟مگه کسایی که تو سن بالا ازدواج میکنن طلاق نمیگیرن بدبخت نمیشن تو زندگی شکست نمیخورن ؟؟؟؟؟چرا انقدر تو تاپیک ها توهین میکنید؟؟؟

خانوم محترم شما برو ادامه تحصیل بده تو 28سالگی 30سالگی 40سالگی ازدواج کن لطفا توهین نکن

دیگه شورشو دراوردین انگار شوهر ریخته رو زمین انقدر سرش بحث میکنین   

لا إله إلّا اللّه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خودت بگو چند سالگی ازدواج کردی  

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

عزیز جان

همین الان تو یه تاپیک دختر 18 ساله شوهرش خیانت کرده و بهش میگه میگ کاش بمیری چرا ازم تمکین نمیکنی

حالا ک تمکین نمیکنی میرم سراغ زنای خیابونی و اون دختر الان میگ من نمیتونم جدا بشم

این همه میگیم سن کم ازدواج نکنید برای همینه

یه زن باید مستقل و قوی بشه و عزت نفس پیدا کنه تا مردا هر بلایی سزش نیارن

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

اره تازه خارج از این بحثا با بعضی حرفا واقعا دل ادما میشکنه

مث اون خانمی که گفت اونایی که توی سن کم ازدواج میکنن اضافی بودن یا پدرمادرشون نون خور اضافه نمیخواستن 

توی هر تاپیکی این خانم رو میبینم ازش بدم میاد بابت حرفش 

اینجا مجازیه اما ادماش که واقعین

17سالگی😁

خوب ببین حالا بعد میگی چرا گیر میدین به آدم  

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
حالا چی شده دوست جان؟ اهمیت نده اونایی هم که این حرف ها رو میزنن چون دلشون میسوزه 

بابا دیگه شورش دراومده تاپیک میزنن هیچ بعد میان پررو پررو میان رسما توهین میکنن

لا إله إلّا اللّه