2777
2789
عنوان

کنکور۱۴۰۰...لطفااا بیاین

83 بازدید | 17 پست

سلام دوستان...بچه ها شما وقتی میخواستین درس بخونیند(کنکور)چه کارهایی میکردین که براتون جذاب باشه و خستگی و یکنواختی نداشته باشه..اصلا چی باعث میشد  که انگیزه ی فراوونی داشته باشین..کمی از روش و شیوه های درس خوندنتون بگید چجوری درس میخونید که علاوه بر یادگیری براتون لذت هم داشت..روزی چند ساعت درس میخوندید من انسانیم

اول اینکه باید برای یاد گرفتن درس بخونید نه رفع تکلیف یعنی مثلا وقتی روانشناسی میخونید با این قصد بخونید که از اون مبحث سر دربیارید و یادش بگیرید

دو اینکه بعد از صبحونه مولتی ویتامین میل کنید انرژیتون بیشتر و عملکرد مغزتون بهتر میشه

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
اول اینکه باید برای یاد گرفتن درس بخونید نه رفع تکلیف یعنی مثلا وقتی روانشناسی میخونید با این قصد بخ ...

جدی؟من نمیدونستم مولتی ویتامین واسه عملکرد مغز مفیده..شما روزی چن ساعت درس میخوندین؟چجوری درس میخوندین؟وقتی خوابتون میومد چیکارمیکردین😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟من نمیدونستم مولتی ویتامین واسه عملکرد مغز مفیده..شما روزی چن ساعت درس میخوندین؟چجوری درس میخوند ...

ویتامین های ضروری بدن که کم بشه انرژی آدم هم کم میشه و مغز زود خسته میشه اول باید این رو حل کنید بعد با برنامه ریزی موفق میشید

آزمون آزمایشی هم حتما شرکت کنید که با برنامه پیش برید

ریاضی رو هم جدی بگیرید چون اکثر داوطلبان انسانی ریاضیشون ضعیفه کافیه ریاضی رو خوب بزنید تا ترازتون کلی بالا بره

ویتامین های ضروری بدن که کم بشه انرژی آدم هم کم میشه و مغز زود خسته میشه اول باید این رو حل کنید بعد ...

بابرنامه ریزی پیش میرم اما آزمون آزمایشی فعلا شرکت نکردم ریاضی هم حتما میخونم زبان هم که فقط کلمه حفظ میکنم من عاشق معلمیم نمیدونین درصد چه درساییم باید بالا باشه؟

بابرنامه ریزی پیش میرم اما آزمون آزمایشی فعلا شرکت نکردم ریاضی هم حتما میخونم زبان هم که فقط کلمه حف ...

آزمون حتما ثبت نام کنید چون به درس خوندنتون جهت میده و ملزم میشید درس بخونید

سایت های گزینه دو، هیوا و قلم چی تخمین رتبه و کارنامه های قبولی رو داره

شما عمومی ها و ریاضی رو بالا بزنید کلی رتبتون خوب میشه

خوابتون کمه؟

صبح ساعت پنج و نیم بیدار میشم شب ۱۲ میخوابم بعد از ظهرم نیم ساعت میخوابم..خوابم کمه اما لازمه و مجبورم اما وسطای درس یهو خوابم میگیره..بعد یه چیز دیگه اینکه من الان تمرکزم تو امتحانای دی هستو فعلا کنکور نمیخونم مشکلی دارع؟

صبح ساعت پنج و نیم بیدار میشم شب ۱۲ میخوابم بعد از ظهرم نیم ساعت میخوابم..خوابم کمه اما لازمه و مجبو ...

((پیوستگی)) رمز موفقیت تو کنکوره نباید فاصله بندازید

برای خوابتون هم شیر گرم رو امتحان کنید قبل از خواب

اگر از طعم شیر خوشتون نمیاد طعم دارش کنید مثلا با شیره انگور

((پیوستگی)) رمز موفقیت تو کنکوره نباید فاصله بندازید برای خوابتون هم شیر گرم رو امتحان کنید قبل از ...

شیربیشتر خواب آلودگی نمیاره؟اخه چون سرده فکر کنم صبح بیدارشدن سخت باشه

شیربیشتر خواب آلودگی نمیاره؟اخه چون سرده فکر کنم صبح بیدارشدن سخت باشه

گرمش میکنید شیره انگور یا زرچوبه هم مصلحش هست خواب راحت خستگیتونو برطرف میکنه

درسته اتفاقا سخت ترین کار همین حفظ پیوستگی درس خوندنه

فوت کوزه گریش همون خوندن برای یادگیریه اینطوری مدام به ساعت یا این ور اون ور نگاه نمیکنید برای آموزش هم میتونید از فیلم های آموزشی سایت آلا استفاده کنید اکثرشون رایگانه