2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست که روستا زندگی کنه؟

925 بازدید | 41 پست

میخوام بدونم کدوم روستاس و در مورد اونجا بدونم .میخوایم از تهران بریم یه جای خلوت و کم امکانات و خوش اب و هوا زندگی کنیم

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تهران زندگی میکنیم اما تو یه روستای آمل ویلا داریم

زندگی یعنی فقط روستانشینی و آرامش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خوش به حالت پس کار شوهرت چی میشه؟

میخوایم یه زندگی روستایی داشته باشیم

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
ما تهران زندگی میکنیم اما تو یه روستای آمل ویلا داریم زندگی یعنی فقط روستانشینی و آرامش

کدوم روستا؟چجوریه؟

برید تالش 😍مام تهرانیم ولی نامزدم اهل اونجاس انشالله منم میرم اونجا واس زندگی خیلی قشنگه😍😘

تالش هم خیلی قشنگه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
روستاهای اطراف یزد 😍😍😍😍

یزد گرم و خشک نیست؟؟؟میتونی یکی دوتاشو مثال بزنی اسمهاشونو؟

فومن 

خود فومن که شهره.اطرافش منظورته؟؟؟

میخوایم یه زندگی روستایی داشته باشیم

منم روستام تنها اشکالش امکانات کشه 

وگرنه عالیه..مثلااگه برید یه روستایی که به شهر نزدیک باشه

وماشینم داشته باشید

اره خوبه..

یه خداقل برید یه شهر کوچیکتر..