2777
2789
عنوان

اضطراب و تنهایی

631 بازدید | 25 پست

من تنها زندگی میکنم اکثرا نصف شب بیدار. میشم 

دچار اضطراب شدید و تنگی نفس میشم 

جدیدا خیلی کم آوردم تو زندگی همیشه سرگیجه سردرد و گوش درد دارم همه دکترا میگن سالمی ولی من روحم مریضه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بخدا همین الان دارم میمیرم از معده درد 

میخوام اینو بهت بگم الکی اضطراب نداشته باشی 

بیا ببین واحد کناریم یه خانوم هستش تنها و مریض و بی کس افتاده تو جا حتی پوشک میشه که باید صبر کنه خدمتکارش صبح بیاد  یا نیاد 😐الان با صداش از خواب پریدم جیغ میزنه از درد😭  تر خدا براش دعا کنید الان داره زجه میزنه از درد ولی نمیتونه تکون بخوره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
سلام بخدا همین الان دارم میمیرم از معده درد  میخوام اینو بهت بگم الکی اضطراب نداشته باشی  ...

قدر خودتو بدونید الکی فکرو خیال نکنید خوب بود اگه حتی نمیتونستید برید دم یخچال اب بردارید بخورید مثل این بنده خدا😥😣

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍

استرسی ک من تجربه میکنم رو هیچ کی تو خوابشم تجربه نمی کنه 😬

خودتو سرگرم کن و با تنهاییت کنار بیا ، تنهایی خیلی بدم نیس صد شرف داره تا وقتتو با بعضیااا بگذرونی 

به جای اینکه شب پای گوشی بیدار باشی سعی کن یه فعالیت هنری یا یه چی تو این مایه ها انجام بدی

باعث میشه زندگیت بیوفته رو دور و تقریبا دیگه روزا زود بگذره 😉

β
نمیشه به خانوادش یا اورژانسی جایی زنگ زد

بچه هاش همه فوت شدن تو جوونی فقط یه برادر داره که اونم صبح میشه میاد سر میزنه سریع میره بخدا خدمتکارش افغانی بود دیدمش اصلا بهش نمیرسید دلم بدتر براش کباب شد الان داره مادرشو صدا میزنه با داد و هوار از درد پاش ورم کرده نمیتونه تکون بخوره 😭خیلی براش دعا کنید عزیزم

قدر خودتو بدونید الکی فکرو خیال نکنید خوب بود اگه حتی نمیتونستید برید دم یخچال اب بردارید بخورید مثل ...

چجوری قدر خودمو بدونم منظور از تنهایی یعنی مجردی زندگی میکنم جدا شدم از شوهرم دوسپسر یا پارتنر هم ندارم چنتا داشتم همشون فقط برای مقاصد کثیف دوست شدن منم بدم میاد دیگه الآنم یاد بعضی چیزا میفتم حالم بدجور میگیره الان یک طرف بدنم سر شده به خدا‌.‌..