2777
2789
عنوان

شوهرم ميگه ندارم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما از اول قرار گذاشتیم هرچی بعد ازدواج خریدیم به نام هردومون باشه،سرخونه هم نصف نصف شد به ناممون، شم ...

از اين به بعد! ولي من سنار برام خرج نكرد به خاطر خونه اي كه به نام خودشه، ميدوني چي ميگم ؟

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …
ميدونم ولي تا عروس ميبينم ميگم خب من چرا نداشتم؟ يا تا دعوا ميشه ميگم چون خرجم نكرده قدرمو نميدونه

ببین عزیزم با دعوا هیچ وقت به هدفت نمیرسی.با خودخوری هم درست نمیشه...قلقش دستت بیاد کی حرفتو قبول میکنه و چه جوری

همونو روش پیاده کن😅

😶
همسر من اومد خواستگاریم کارگرروزمزدی بود درامدش به زور دو تومن میشد ولی از دوران عقد عادتش دادم به خ ...

به خدا اين سياست ها رو بلد نيستم ديگه

ببین عزیزم با دعوا هیچ وقت به هدفت نمیرسی.با خودخوری هم درست نمیشه...قلقش دستت بیاد کی حرفتو قبول می ...

خب مثلا چه روشايي؟ براي همين تاپيك زدم كه سياستم ياد بگيرم

توی خورد و خوراکم این طوریه؟

دقيقا! من مدلم اين طوري بود راحت خريد ميكردم ولي الان هميييشه مجبورم دست به عصا خريد كنم! همه اش ميگه پول كم مياد آخر ماه

مداااااام بهم ميگه مادي هستي! حالا مني كه حتي يه نشون برام نگرفته! ديگه عروسي و سرويس و سفر و اينا ب ...

چون همیشه بخاطر وضعیتش از خواسته هات گذشتی الانم بگی فلان چیز برام بخر بهت ای حرفو میزنه همسر منم اول ایطوری بود ولی دیدم ایطوری پیش برم بدتر میشه دو تومن درآمد داشت اونموقع یه تومن قسط داشت زورش میبرد خرج کنه برا من ولی با کمک دوستم سیاست نشونم داد عادتش دادم به خرج کردن اسی جان برا خودت ارزش قائل باش همیشه کوتاه نیا چی گرون نخر از چیزای کوچیک ارزون شروع کن 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

خب مثلا چه روشايي؟ براي همين تاپيك زدم كه سياستم ياد بگيرم

والا آدما با هم فرق دارن...نمیشه گفت چطور...مثلا همسر من واقعا ابراز محبت کلامی رو دوست داره،شکمش براش مهمه🤣من از این روش ها استفاده میکنم...جوابم داده تاحالا😅

😶
دقيقا! من مدلم اين طوري بود راحت خريد ميكردم ولي الان هميييشه مجبورم دست به عصا خريد كنم! همه اش ميگ ...

دیگه نکن.ولی یهو انقلاب نکن.چون موفق نمیشی...خورد خورد برو جلو

😶