2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بهش حق میدم نسبتا بهترشده قبلنا بیشتر بود ولی باید ادامه بدی من گاعی عصبی میشم یچیزی میگم بدتر م ...

آخه حرفاش خیلی بی منطق و چرته واقعا باید در برابر یه همچین مردی بیش از حد صبوری کرد که من نمیتونم تازه شوهر من اهل رفت آمد با هیچکسم نیست 

منم بخاطردوتا بچم تحمل میکنم شوهرن که پشت خانوادم میحرفه منم پشت اونا رو میگیرم میخادخودشو بخوره میگه چراپشتشونو میگیری توحتما پس اونارو بیشتراز من دوست داری یا میگه اونا باارزش تر از من هست؟ میگه توبایدبگی اون بد چون م میگم منو باید بیشتر از اونا دوست داشته باشی بنظرتونچکارکنم؟؟؟ 

منم بخاطردوتا بچم تحمل میکنم شوهرن که پشت خانوادم میحرفه منم پشت اونا رو میگیرم میخادخودشو بخوره میگ ...

شوهر منم همینطورع راه حلش فقط فقط اینکه طرف شوهرتو بگیری و حق بدی بهش همینه تامام

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
آخه حرفاش خیلی بی منطق و چرته واقعا باید در برابر یه همچین مردی بیش از حد صبوری کرد که من نمیتونم تا ...

میدونم میفهمتت شوهر من ب داداشم ک ۶سالشه گیر میده همش اینو گفتم بدونی ک متوجه ام جی میگی اما چاره نداری

باید حقو ب اونا بدی

واقعا ممنونم اما قبول داری چقد سخته این کار

بعععله قبول دهرم وقتی ک دارم بهش حق میدم تو دلم هزارتا فش میدم اما چاره ندارم چون اونجوری هم از خانوادم بیشتر متنفر میشه هم علاقش نسبت ب خودم کم

آره حق با توئه ‌شوهر من داره به من بی علاقه میشه

شوهر من میگعت میگفت من پا ب پاش جواب میدادم اخرشم من انتطار دارم بگی فقط تومهمی بقیه رو وللش خودش بیان کردباز من خنگ نفهمیدم 

تازگیا کنی درست سدم اونم کمی

شوهر من میگعت میگفت من پا ب پاش جواب میدادم اخرشم من انتطار دارم بگی فقط تومهمی بقیه رو وللش خودش بی ...

مال منم دو روز پیش یلدایی خواهرمو که نامزده واسش آوردن گفتش من نمیام اونا نباید روز یلدا بیارن باید زودتر بیارن که ما هم بریم اینجوری ما نمیتونیم منم باهاش لج کردم دعوامون شد دیگه کلا نرفتم اونوقت خودش تو دعوا میگفت تو نمیفهمی اگه بگی تو راست میگی چی میشه مگه خلاصه بدجور شدش اون شب الانم دیگه حرف نمیزنیم