2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با مادرشوهرم فامیلم پدرشوهرم نسبت به خانواده ی مادرشوهرم بدبینه شوهرمم دقیقا همونجوری باراومده واقعا خیلی سخته ما با هم دوست بودیم خودمون همو خواستیم اصلا فک نمیکردم اینجوری باشن

من با مادرشوهرم فامیلم پدرشوهرم نسبت به خانواده ی مادرشوهرم بدبینه شوهرمم دقیقا همونجوری باراومده وا ...

عین من من پدرشوهرم با خامواده زنش ضده پسرش هم لنگع خودشه احمقاااا

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...

وای آدم اصلا نمیدونه باید اون موقعی که شوهرش پشت سر خانوادش چرت پرت میگه چی کنه من جواب پس میدم نمیتونم جلوی زبونمو نگه دارم شوهرمم بدتر میکنه روز به روزم بدتر میشه دیگه خسته شدم یدونه بچه دارم وگرن اصلا به این زندگی ادامه نمیدادم

وای آدم اصلا نمیدونه باید اون موقعی که شوهرش پشت سر خانوادش چرت پرت میگه چی کنه من جواب پس میدم نمیت ...

خب دیگه نباید جواب بدی باید طرف شوهرتو بگیری امتحان کن ق،عا جواب میگیری

عین من من پدرشوهرم با خامواده زنش ضده پسرش هم لنگع خودشه احمقاااا

انگار پدرش ناموسشه انقدری که رو باباش حساسه منم دو روزه باهاش دعوام شده ایندفعه پشت سر باباش واقعیتو گفتم بهش برخورده

خودتم اذیت میکنه؟ سرش خدموردیم دعوا راه میندازه یا فقط از خانوادت خوشش نمیاد؟

نه  ماله من خودمواذیت نمیکنه خیلی حرفمیزنه اعصابم خورد میشع بعددعوا میشه تازه میگه نرو خونشونم  اونام نیان یعنی دیگه خسته شدممنم همین دیشب هم بحث کردیم من تاپیک زدم همش میگه من بعدم میادازخونوادت وقتی دعواهم میکنیم فوش میده بهاونا وقعا راه چاره چیه؟؟؟مراعات حال بچه نمیکنه یک بچه یکساله ویک بچه شیرده دارم اصلا حالم و درکنمیکنه

انگار پدرش ناموسشه انقدری که رو باباش حساسه منم دو روزه باهاش دعوام شده ایندفعه پشت سر باباش واقعیتو ...

بیخیال منم ی مدت بهس گفتم بدتر جبهع گرفت کاریش نمیشه کرد هرچند ک انقد حرص زدم عصبی شدم