2777
2789
عنوان

😱😶 ۵ سال عقد 😱😶

700 بازدید | 37 پست

بچه ها یکی از اقوام که با من رفیق فابریکِ الان ۵ ساله عقده بنده خداها از خودشون خونه دارن الان تقریبا آخرشه و اینم بگم توی این ۵ سال با تلاش خودشون ساختن پسره دست تنها خودش خونه ساخته و جهیزیه ام کلی خریدن و دقیقا الان خوردن بع ته گرونی کار خونشون آخرشه ولی کار خورد و ریز داره که بالاخره همینا هم هزینه بر هست میگه ته ته ته همه چی بتونیم خونمون و کامل کنیم کابینت و کمد دیواری بزنیم دیگه پولمون به مبلمان نمیرسه ولی خیلی دلش میخواد مبلمان و میزناهار خوری داشت باشه خانواده اش هم دستشون تنگه نمیتونن بخرن واقعا قیمتا نجومی شده الان خانواده هاشون تصمیم گرفتن اینا عید عروسی کنن پسره هم بهش گفتم مبلمان و میزناهار خوری و لوستر و اینا قیدش بزن فعلا نمیتونم بعد از عروسی برات میگیرم حالا این رفیق دیوونه من میگه نمیدونم چه تصمیمی بگیرم یکسال دیکه صبر کنم این سه قلم رو بگیرم یا عروسی کنم بدون این چیزا منم دارم بهش میگم برو سر خونه زندگیت خانواده هاشون همینطور اما الان بنده خدا گیره شماهم نظر بدید ببینم چی خوبه چی بد 

من که میگم بره سر خونه و زندگیش شماها نظرتون چیه ؟؟؟

تا بهش بگم نظر بچه های نی نی سایتی 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد١سال ك از عروسيم گذشته شوهرم كمدلباس ويه سري چيزارو نگرفته

فرش اتاق خابو مكت اشپزخونه و جاكفشي روهم مامانم وداداشم دلشون برام سوخت خريدن ب عنوان كادوي پاگشا

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
ســـــــــلام اگــــــه جنبه نداری نیا داخل اینجا ممنون کلیک کن بیا داخل

ببخشید توی این لینک چخبر بود؟؟🤣

سر در نیاوردم

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱