2777
2789
عنوان

😱😶 ۵ سال عقد 😱😶

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 37 پست
منم دقییییییقا شرایطم همینه، نکنه دوستت منم....😀😀😀خونم امادس، ولی وسایل هیییچی نداریم جز یخچال، ت ...

آخی گل من انشالله خوشبخت بشی بهترین اتفاقا برات بیوفته 😁🙏

گلی همه چیزت مث دوست من بود فقط دوست من تختخواب خریده ولی شما نام نبردی😂

یه لحظه گفتم دوستمی

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رفتم تو دیدم یکی نوشته هکره  ینی الان اونایی ک رفتن تو اینک هک میشن😐؟

وااای منم رفتم 😱

همشم حرفای چرت میزدن توش

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
وااای منم رفتم 😱 همشم حرفای چرت میزدن توش

من یه لحظه وارد شدم 

نمیدونستم چیه 

دیدم یجوریه میخواستم درام 

دیدم یکی نوشته بچه ها بیایین بیرون هکره اشغال😭😫

الان ینی هک میشیم؟

تقصیر دلم نیست  تماشای تو زیباست ♡︎
من یه لحظه وارد شدم  نمیدونستم چیه  دیدم یجوریه میخواستم درام  دیدم یکی نوشته بچه ...

وای خدا نکنه انشاالله که هکمون نکرده 

آخی گل من انشالله خوشبخت بشی بهترین اتفاقا برات بیوفته 😁🙏 گلی همه چیزت مث دوست من بود فقط دوست من ...

عزیزم..... ما تشک تخت داریم پتو هم بهمون کادو دادن😀😀😀😀

من دوسدارم همه چیزو خوب بخرم واسه همین حاضرم دیرتر بخرم ولی خوبشو بخرم، ایشالا خدا واسه همه جور کنه

مرسی گلم

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
عزیزم..... ما تشک تخت داریم پتو هم بهمون کادو دادن😀😀😀😀 من دوسدارم همه چیزو خوب بخرم واسه همین ح ...

انشاالله قربونت کار درستی میکنی