2777
2789
عنوان

سفت شدن بدن نوزاد ۳ماهه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 30 پست
خوب برا همونه. شربت گریمیچر بگیر براش روزی دوبار بدش. عالیه. 

چقدر بدم بهش؟

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
دخترم درازکشیده بود داشتم ظرف میشستم یهوبشقاب افتادو ترسید بعدازچنددقیقه اینطوری کرد..شکمش هم خوب کا ...

ن از همون یبوستش بوده .روغن زیتون ماساژ بده خوب میشه 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم همینطوری میشد خودشوسفت میکرد باسنشو میداد عقب سرشم میداد عقب قرمز میشد .ازدلدرد شایدم میخاست ...

تهرانی شما؟ من تهران غریب هستم میشه دکترخوب میشناسین معرفی کنین؟ منطقه ۳هستم نزدیک باشه خوبه

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
ن از همون یبوستش بوده .روغن زیتون ماساژ بده خوب میشه 

ممنون عزیزم خدا خیرت بده

تهرانی شما؟ من تهران غریب هستم میشه دکترخوب میشناسین معرفی کنین؟ منطقه ۳هستم نزدیک باشه خوبه

ن عزیز من مشهدم 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
یه قاشق خیلی کوچیک. خیلی خوب جواب میده. روزی چند بار هم شکمش رو چرب کن ماساژ بده. مقعدش رو هم چرب کن ...

اره عالیه واقعا 👍👍

خانما تهران یه دکتر معرفی میکنین؟ ک خودتون راضی بوده باشین

یه قاشق خیلی کوچیک. خیلی خوب جواب میده. روزی چند بار هم شکمش رو چرب کن ماساژ بده. مقعدش رو هم چرب کن ...

خیلی ممنون عزیزم مرسی ک وقت گذاشتی جواب دادی😘

عزیزم هر وقت می‌ترسی شیرتو بدوش بعد سینتو بزار دهنش شکمش که کار نمیکنه ماساژ بده یا 20تا دونه خاکشیر ...

آب نبات یکم دادم فکرکنم واسه همون امروز کار کرد راستی غذاهای نفاخ مثلا چیه؟ سیب زمینی و حبوبات اینارو میدونم دیگه چی نباید بخورم؟

یک بارپسربرادرشوهرم یک سالش بود یکدفعه ای گریش گرفت وقرمزشد ونفسش بالا نمی اومد به پسرم که نزدیکش بود بهش گفتم فوت کن توی صورتش،فوت کرد توی صورتش نفسش خوب شد.قدیم وقتی بچه ای اینطوری می شدمی گفتن این کاروانجام بده و بچه خوب می شد من هم برای یکی ازبچه هام که اینطوری می شد این کاروانجام دادم و حالا که بزرگ شده هیچ مشکلی نداره

آب نبات یکم دادم فکرکنم واسه همون امروز کار کرد راستی غذاهای نفاخ مثلا چیه؟ سیب زمینی و حبوبات اینار ...

خیار بادمجون لبنیات همه چیزی بخور ولی بعدش یه کم عرق نعنا بخور بچتم دل درد شد عرق نعنا با آب یا عرق کاسنی  مخلوط کن و یه کم بهش بده 

یک بارپسربرادرشوهرم یک سالش بود یکدفعه ای گریش گرفت وقرمزشد ونفسش بالا نمی اومد به پسرم که نزدیکش بو ...

ممنون عزیزم..امروز اولین بار بود اینطوری شد خدای نکرده دوباره اینطوری بشه امتحان میکنم