2777
2789
عنوان

کادوی خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 69 پست
خوبه خوبه انقد تعریف نکن چشم‌ میخورها😂

عزیزم بیخی درعوض اخلاق نداره ازدیشبه قهرکرده حالم ازش بهم میخوره مردیکه الدنگ مدیونی اگه فک کنی چون قهره اینطوری میگم😂😂

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه فهمیدم احیانا تو دوره پریودت نیس😂

ن عزیزکم درکل ادم بداخلاقیه تنهاحسن خوبش دست ودلبازیش وگرنه کلکسیون بدیاهست!

بیشتر خانوادم رو اعصابن هی حرفاشون روم تاثیر میزارن البته من ۷ ماهه عقد کردم تنها طلا ک واسم اوردن د ...

من شوهرم برام طلا خريد کادوی اونا همون يه انگشتر نشون درحد200 هم نبود ويه النگو نازک مهم نباشه واست اگ شوهرت خوبه منم هی اينا يادم مياد چرا اينا بامن اينکارو کردن ولی فقط خودم اذيت ميشم

از چه نظر اخلاقش بده

ازهمه نظر!!!کلا زیادی روم حساسه منومحدودکرده میگه عشق وعلاقت توجهت بایدمال باشه جزمن هیچکس حق نداره حتی خونوادت!مثلن ازدیشبه قهرکرده چون گوشیم سایلنت بوده وجواب ندادم صددفعه دعواکردیم سراین ولی من همش سایلنت میکنم!قهرکرده عین بچه هاعذرخاهی میکنم عین خیالش نیس ازدیشبه صداشو نشنیدم کم مپنده دیوونه شم!

ازهمه نظر!!!کلا زیادی روم حساسه منومحدودکرده میگه عشق وعلاقت توجهت بایدمال باشه جزمن هیچکس حق نداره ...

ای جان ببین عزیزم مردا کلا از گوشیه سایلنت بدشون میاد مشکوک میشن شوهر خودمم اینجوریه ولی بد عادت نکن هی تند تند عذرخواهی نکن ی بار براش توضیح بده دوبار عذر خواهی کن بعد ساکت باش تا خودش بیاد چون هر چقد عذر بخاهی فک میکنه واقعا مقصری

ای جان ببین عزیزم مردا کلا از گوشیه سایلنت بدشون میاد مشکوک میشن شوهر خودمم اینجوریه ولی بد عادت نکن ...

ن دیگه بیخیال شدم ازدیشبه قهره دلم براش لک زده بخدا!

ن دیگه بیخیال شدم ازدیشبه قهره دلم براش لک زده بخدا!

اخ اخ کاملا درکت میکنم خیلی قهر بده ولی ب پشمات بگیر همش به چن روز بعدت فک کن اشتی کردی غمبرک نزن شادیاتو بکن حتی ب زور