2777
2789

اگر چیزی توی خونه بخرین یا ماشینی خونه ای چیزیبهربن به نام شوهرتون هم میزنین؟

کلا چجوری خرج می‌کنید تو خونه

والا مجردم ولی دخلم به خرجم نمیخوره. حقوقمم بد نیست😑

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه و ملک بخریم آره نصف نصف ولی ماشین به اسم همسرم

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

همه مخارج واجب خونه با همسرمه، درصورتی که نیاز به کمک جزیی داشته باشه هواشو دارم، یه زمین با پول خودم خریدم که به نام خودمه، برای بچه ها لباس و وسیله با پول خودم میخرم، کلا چون همسرم آینده نگر نیست، خودم بیشتر سیو میکنم

من اقساط رو میدم و‌پس انداز میکنم 

همسرم هم تمام پولش یاتوخونه خرج میشه یا سرمایه درگردش مغازه میشه

خوب از نظر من چیزی بگیریم باید نصف نصف باشه چون همسرم تو کارای خونه واقعا همکاری می‌کنه 

ی ماشین داریم ی خونه ماشین ک پلاکش ب نام بابام گرفتیم موقع خرید خونه هم اصلا قبلش باهم راجع ب اینکه ب نام کی باشه حرف نزدیم همون موقع سند گفت ب نام خانم ولی من توذهنم نصف نصف بود. چیز دیگه ای نداریم ولی اگر بگیریم قطعا دلم میخاد برای همسرم باشه 

حتی اگر پول خونه رو خودتون داده باشین باز نصف نصف؟

نه دیگه ولی پیش نیومده.ما پولمون رو هم هست.ولی من خودم پس انداز جداگانه هم دارم برای روز مبادا

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

حقوقم برا خودمه 

ماشین قبلا شوهرم از خودش داشت

این ماشین یکم من طلا دادم تا وقتی برام ماشین بخره بنام من بود 

خونه هم بنام منه

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

حقوقم برا خودمه ماشین قبلا شوهرم از خودش داشتاین ماشین یکم من طلا دادم تا وقتی برام ماشین بخره بنام ...

با حقوق خودتون پس انداز میکنید ؟

اگر آره بعدا با پس انداز تون چی کار میکنید 

با حقوق خودتون پس انداز میکنید ؟اگر آره بعدا با پس انداز تون چی کار میکنید

اره

خب بعدا یا برای بچم طلا میخرم یا یچیز بزرگ تر برای خودم

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)