2777
2789
عنوان

مادرشوهر مهربان

170 بازدید | 14 پست

خانما من یه کوچولوی دوساله دارم که هر وقت مادرشوهرم می یاد انقدر باهاش بازی می کنه و قربون صدقش می ره که بچه سمت من نمی یاد کلا. گریه هم می کنه دیگه می ره بغل اون. و حس می کنم مادرشوهرم خیلی دوست داره برای پسرم نقش مادری رو بازی می کنه برای همین خیلی حسادت می کنم و اعصابم بهم می ریزه. شاید برای بعضیا مسئله مهمی نباشه ولی من این حس دوست ندارم. شما راه کاری یا پیشنهادی دارین؟ 

مدیر پیج tutoring_room@ آموزش زبان انگلیسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربون شدن گفتین میخوان برای بچمون مادری کنن

بد شدن گفتین بده مارو دوست نداره

عییییی مادر شوهرای بدبخت

ممکنه از این کاربری دوتا ابجی استفاده کنن با ما سرد نباش سرما میخوری😏پر رو قرنیه مشکی🎵قلدر چارشونه کشتی!... 🎵💃 

مامان منم برادرزاده هامو خیلی دوست داره در حدی ک اگ پیش مامانم باشن سراغ زنداداشم و نمیگیرن یا وقتی میرن کلی گریه ک مامانم باهاشون بره پیششون باشه یکی 9 سالشه یکی 3 سالشه درکل مامان بزرگا عاشق نوه هاشونن زنداداشم ازاین موضوع خیلی راضیه چون خیلی راحت،😂البته کوچیک با من خیلی بیشتر میمونه 

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️] 

خودم می دونم احساسم خوب نیست. برای همین از شما کمک گرفتم. بعدم یعنی طبیعیه؟ بچه داره گریه می کنه بیان از بغلت بگیرن. از اولم می گفت تو فقط شیر بده بقیه ش با من.

مامان منم برادرزاده هامو خیلی دوست داره در حدی ک اگ پیش مامانم باشن سراغ زنداداشم و نمیگیرن یا وقتی ...

بله بعضیا کلا دوست دارن بچه رو از سر خودشون باز کنن ... البته شوخی می کنم

مهربون شدن گفتین میخوان برای بچمون مادری کنن بد شدن گفتین بده مارو دوست نداره عییییی مادر شوهرای ب ...

نه رفتار باید متعادل باشه ... وقتی بچه گریه می کنه و بغلش می کنی می یان از تو بغلت درش می یارن شما چه حالی می شی

نه من خواستم بدونین افکار شما غلطه

اون خودم آگاهم ... فقط دوست داشتم از دیگران روش یاد بگیرم برای کنترل احساسات منتها همه قضاوت می کنن ببشتر