سلام.من ۱۶ سالمه و خواهرم ۲۱ من بچه اخریم و خواهرم وسطی بهش میگم ابجی اول میخوام بگم که خواهرم تو هر کاری دخالت میکنه مثلا من النگوم ۱۰ ملیون فروختم دادم به خانواده ام که ماشین بخریم بعد بابام گفت پولتو میدم من گفتم بجای النگو می خوام گوشی بخرم برای کلاسام بعد رفتیم ۷ ملیون دادیم گوشیa31 چون واقعا گوشی گرون بود گوشی اون جیوان ۱. بقیه شم یه گردنبند ۴ ملیون بود خریدیم یه تومن بابام گذاشت 
الان هر بحثی میشع میگه به دخترت بگو که واسش ۷ میلیون میلیون گوشی میهری دیگه یا براش گردنبند بعش میگم پول خودم بوددوس داشتم گوشی بخرم وای باز شروع میکنه
بعدی:خواهرم چادر می پوشه مذهبی یه کار ی میکنه من بایذ اون جوری باشم من چادر نمیپوشم مانتوم جلو باز نیست زیر زانو ارایشم یع برق لب ولی میگه بایذ روسری ت جلو باشع یا میاد با دستمال صورتم رو پاک میکنه میگ چیزی نزدم ولی باز بابا من نمیتونم مثل اون باشم انگار اون مامانمه مامانم چیزی نمیگه همشم طرفداری اونه 
مثال بعدی:میگه تو چاقی من وزنم ۴۵ شونزده سالمه قدمم ۱۶۰ میگه اندازه خر شدی هر چقدر برات بگیریم انداژه نمیشه خب من تو سن رشدم نیستم؟؟؟ واقعا 
مثال بعدی
دیشب شب یلدا بود من یه عکس از میز گرفتم یه عکسم از خودم که فقط یکم موهام دیده میشا کلن مثلا چن سانت میخواست م بزارم وضیعت واتساپ گفتت تو غلط میکنی.... دعوا راه انداخت بعد کلن گشیمو چک میکنه ب بابام ومامانم میگه شاید دوس پسر دارع داره ولی به قران من دوس پسر ندارم نمیدونم چیکار کنم دیگه خستع شدم کم مونده بکشم خدمو الان دارم گریه میکنم 😭