2777
2789
عنوان

خصوصیات خواهرم ازش بدم میاذ بضی اوقات

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 54 پست
دختر خوب،تحمل کن به زودی ایشالله تموم میشه این ستم😬 و اینکه لطفا به خاطر اینده خودت از سر لجبازی د ...

تهمت نمیزنه نگرانه،بابا جامعه خرابه اونم نگرانه،درسته که رفتارش اشتباهه اما به نطرم از روی نا آگاهیه نه خصومت با خواهرش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار تا براش خواستگار اومد جواب رد داد یه خپاستگاز اومد میخواست قبول کنع که خواستگار من بودن مامانم ...

از اون موقع بیشتر اذیت میکنه منو خب بمن چه برای من خواستگار امده مگه من گفتم

خواهرت حسوده خودش رو هم دس بالا گرفته

محل نده باش بحث نکن هر چی گفت جواب نده 

ایقد ایکار رو تکرار کن تا خسته شه 

جلو اونم کاری نکن که بهت گیر بده

گوشی تو هم رمز بزار هر وقت گفت بگو فقط بابا ببینه نمیخوام کس دیگه ببینه 

کلا راهتو جدا کن باش 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
تهمت نمیزنه نگرانه،بابا جامعه خرابه اونم نگرانه،درسته که رفتارش اشتباهه اما به نطرم از روی نا آگاهیه ...

اخه بگه من مطمئنم دوست پسر داری؟منم همچین شرایطی رو داشتم،البته مامانم خیلی شکاکه وخیلی راحت میتونه تهمت بزنه.میدونم چقدر سخته تحملش اونم تو این سن که نیاز به حمایت عاطفی داره

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

گذاشتم ولی میدونهه

تو که پاکی محل نده خودتو درگیر خواهرت نکن خودش درس میشه

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
خواهرت حسوده خودش رو هم دس بالا گرفته محل نده باش بحث نکن هر چی گفت جواب نده  ایقد ایکار ر ...

شما خودت چند سالته که به بچه ی ۱۶ ساله میگی خواهرت حسوده؟ ذهنیتش خراب میشه عزیزم.