2777
2789
عنوان

پسرم میگه آبجی یا داداش میخوام...

725 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان ما هدفمون همین یدونه پسرمون هس بچه ی دیگه نمیخواییم اما پسرم خیلی اذیت میکنه بچه های شمام اینجورین؟ 

هرکاری کردیم هر چی گفتیم اصلا قانع نمیشه هرروزم میگه دعا کردم خدا بهم یه آبجی یا داداش بده شما باشین چی میگین بهش تا دیگه بی خیال شه... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیوون خونگی میخرم براش بااونامشغول شه.گربه یا طوطی عروسی چیزی.تایادش بره خواهربرادرو

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)

پسر من ۵ سالشه. اصلا حرفی از خواهر برادر نمیزنه. ولی اگه میگفت هم من نمیاوردم. چون میدونم توانایی بزرگ کردن دو تا بچه رو ندارم. روانشناسا هم میگن صرفاااا بخاطر خواسته بچه اول، بچه دوم نیارین. خودتون باید شرایط رو بسنجین.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

خخخخ منم وقتی چارسالم بود چون دختر عمم داداش داش هی ميگفتم داداش میخام... دیگ مامانم اورد واسم  

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
پسر من ۵ سالشه. اصلا حرفی از خواهر برادر نمیزنه. ولی اگه میگفت هم من نمیاوردم. چون میدونم توانایی بز ...

آره ماهم به هیچ عنوان قصد نداریم بیاریم اما خیلییی اذیت میکنه بخاطر این مسئله هرروز حرفشو میزنه