2777
2789
عنوان

پسرم میگه آبجی یا داداش میخوام...

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 19 پست
هیچی باید بشینی کنارش حرفاشو تایید کنی و بهش حق بدی،هرچی بیشتر بخوای منطقی برخورد کنی بدتر میکنه،بای ...

اره هر چی گفتیم قانع نشده میگه خودم بزرگش میکنم من هیچی نمیخوام تا به اون بخرین دیگه گفتم اگه خدا صلاح ندونه به کسی بچه نمیده باز میبینم دستاشو میبره بالا دعا میکنه از خدا میخواد

گاهیم بدخلقی میکنه میگه شمام از خدا بخوایین آخرش میده خخخ

دختر من 4 سالشه . خیلی میگه خواهر میخوام. منم واقعا دوست داشتم 2 تا بچه داشته باشم. ولی با توجه به این شرایط اقتصادی و گرونیه هایی که سالانه تکرار میشه هیچ موقع نمیتونیم خونه دار شیم و شاید نتونیم اینده اش رو تامین کنیم. بخاطر این تصمیم گرفتم همین یدونه رو خوب بزرگ کنم و تمام. 😢😢البته همسرم هنوز قانع نشده. 

همسرم میگه اینهمه ادم بچه اوردن یعنی وضعشون بهتر ماست ؟؟؟ 

منم میگم اونا فقط الان رو میبینن که میتونن شکم بچه رو سیر کنن. گرونی دو سال دیگه چهار سال دیگهه 6 سال دیگه رو تو محاسباتشون نیست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه داره..دلم سوخت براش..چرانمیارین..یه دونه کم نیست منم ترکم..دلت میاد

خودمم دلم براش میسوزه اما از اول قصدمون یه دونه بود الانم که وضع اقتصادی و اینا اینقد به آدم فشار آورده که حوصله ای واس بچه ی دوم نمونده...

دختر من 4 سالشه . خیلی میگه خواهر میخوام. منم واقعا دوست داشتم 2 تا بچه داشته باشم. ولی با توجه به ا ...

از کجا میدونید دراینده شرایط شغلیتون بهتر نمیشه.یا اتفاقای بهتری نیفته؟

چقدر ناامید هستید

از کجا میدونید دراینده شرایط شغلیتون بهتر نمیشه.یا اتفاقای بهتری نیفته؟ چقدر ناامید هستید

شرایط شغلیمون خوبه. ولی هرچی میدویم نمیرسیم. روز به روز هم وضع اقتصادی بدتر میشه. این رو مطمئنم چون سیاست گذاری ها و بودجه بندی ها همونه بلکه بدتر.