2777
2789
عنوان

من با این جاری بیشعور چیکار کنم اخههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 55 پست

یاد همکارم افتادم اونم بدبخت حقیر بی شخصیتی بیش نبود زمستونا پنجره باز میذاشت و بخاری رو کم میکرد یه روز صابکارم بهش گفت گفت اگه هرروز حموم بری و از وزنت کم کنی تو هم سردت میشه و سرما رو میفهمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرمشه ولی باید خودش میرفت بیرون خنک میشد میومد داخل گردن خوردش

اره چون زمستونم هست

ولی شاید واقعا از کرونا ترسیده

بگو مجبورید میرید وقتی میترسید از کرونا

ما همه خونه های خودمون بودیم باهم پیام تصویری حرف زدیم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

اولا اطلاعاتتون و مطالعرو ببرید بالا به جای لجبازی.بچه با هوای سرد سرما نمیخوره فقط ویروسه که باعث سرماخوردگی میشا دوم اینکه  همه پزشکا توصیه میکنم هر یه ساعت ۱۰ دقیقه درها و پنجره ها رو باز بزارید. سوم تو این کرونا دور هم جمع شدید از کرونا نمیترسی نگران سرماخوزدگی بچتی؟از سرما خوردگی کسی نمیمیره اما از کرونا  خیلیا مردن بترس بشین تو خونت پنجرتم باب میل خودت باز کن

روانشناسی کودک
اینم چاقه اتفاقا

اون تاپاله هم چاق بود خوده خرس رو دیدی اینم دیدی ولی من بی محلش میکردم انگار اصلا وجود نداره شما هم جاریتو نادیده بگیر و سعی کن موقعهای بری خونه مادرشوهرت که اون نیست

اولا اطلاعاتتون و مطالعرو ببرید بالا به جای لجبازی.بچه با هوای سرد سرما نمیخوره فقط ویروسه که باعث س ...

ده دقیقه نه از اول تا اخر وا کرده بود . منم دوس ندارم برم بخدا همیشه سر این مسئله با شوهرم دعواس مادرشوهرم دعوت میکنه همشون میرن شوهر منم میگه ما هم بریم