یه جاری حسود نفهم دارم که از اول با من لجه منم زیاد تحویلش نمیگیرم رفته بودیم خونه مادرشوهرم پنجره باز کرده بود که هوا گرمه بعدشم گفت بخاطر کرونا وا کرده منم بچه کوچیک دارم نگران بودم سرما بخوره خودمم سردم بود رفتم بستم دوباره دیدم وا کرده یبارم بستم بازم رفت پنجره اتاقو واکرد نفهم. منم دیگه کاری نکردم همونجور باز موند تا اخر. من چیکار کنم با این ادم؟؟؟؟؟
یاد همکارم افتادم اونم بدبخت حقیر بی شخصیتی بیش نبود زمستونا پنجره باز میذاشت و بخاری رو کم میکرد یه روز صابکارم بهش گفت گفت اگه هرروز حموم بری و از وزنت کم کنی تو هم سردت میشه و سرما رو میفهمی
اولا اطلاعاتتون و مطالعرو ببرید بالا به جای لجبازی.بچه با هوای سرد سرما نمیخوره فقط ویروسه که باعث سرماخوردگی میشا دوم اینکه همه پزشکا توصیه میکنم هر یه ساعت ۱۰ دقیقه درها و پنجره ها رو باز بزارید. سوم تو این کرونا دور هم جمع شدید از کرونا نمیترسی نگران سرماخوزدگی بچتی؟از سرما خوردگی کسی نمیمیره اما از کرونا خیلیا مردن بترس بشین تو خونت پنجرتم باب میل خودت باز کن
اون تاپاله هم چاق بود خوده خرس رو دیدی اینم دیدی ولی من بی محلش میکردم انگار اصلا وجود نداره شما هم جاریتو نادیده بگیر و سعی کن موقعهای بری خونه مادرشوهرت که اون نیست
اولا اطلاعاتتون و مطالعرو ببرید بالا به جای لجبازی.بچه با هوای سرد سرما نمیخوره فقط ویروسه که باعث س ...
ده دقیقه نه از اول تا اخر وا کرده بود . منم دوس ندارم برم بخدا همیشه سر این مسئله با شوهرم دعواس مادرشوهرم دعوت میکنه همشون میرن شوهر منم میگه ما هم بریم