2777
2789
عنوان

٣۴هفتمه خونریزی دارم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرسنل بیمارستان کم کاری کردن گلم تقصیر تو چی بوده 

آخه هی میگم کاش اینطوری میکردم اونطوری میکردم.کاش داد و بیدا میکردم زودتر میبردن سزارین.چون زود بود اصلا فکرشو نمی‌کردم زایمان بکنم

بله خيلي زود انشاءالله هر چي صلاح تولد و مرگ دست خداست ما تعيين كننده نيستيم اگر قرار باشه كوچلو ...

امیدوارم ک کوچولوی من صبرکنه تا ٣هفته دیگه..

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
خیلی ممنون گلم. انشا ٕ الله همه مادرا سالم و سلامت بچشون بیاد بغلشون.اره واقعا سخته بیخودی سزار ...

وای چقدر سخت خدا بر هیچ کسی نخاد ،خدا لعنتشون کنه چقدر بی رحم شدن این قانونای مسخره چیه دیگه آوردن 

آخه هی میگم کاش اینطوری میکردم اونطوری میکردم.کاش داد و بیدا میکردم زودتر میبردن سزارین.چون زود بود ...

تقصیر تو نیست عزیزدلم شاید طور ازجون بچم منم توموقعیت توباشم واسه سزارین بترسمو ترجیح بدم بیشتر بمونه تو دلم.قسمت اون طفلک همین بوده.پرسنل بیمارستانم خیلی کم کاری کردن باید ازشون شکایت میکردی

آخه هی میگم کاش اینطوری میکردم اونطوری میکردم.کاش داد و بیدا میکردم زودتر میبردن سزارین.چون زود بود ...

نه گلم اصلا خودت و سرزنش نکن ،داد بیدادم میکردی نمیبردن ،خدا ازشون نگذره ،تا نمیری نمی‌برن برای سزارین ،خیلی سخت گرفتن

دلم روشنه میری چکاب میشی دارو و شیاف میدن برمی‌گردی. اما الان که میری بهترین کار رو میکنی

مرسی قربونت برممممم.ایشالاااا

ناراحت نشو برای نینی ضرر داره ،شایدم خواست خدا بوده عزیزم ،تو همه ی تلاشت و کردی دیگه بهش فک نکن این ...

اره عجیب دلم گرفت بیچاره بچم مامان باباشو اذیت نکرده از پیشمون رفت.شوهرم تو غسالخانه از پشت دیده بودش وقتی تعریف می‌کنه بغض گلوشو میگیره بمیرم برای دلش. خدا برای هیچ پدرومادری نیاره اون روزا رو