2777
2789
عنوان

٣۴هفتمه خونریزی دارم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 65 پست
خدایی نکرده دیدی تکون نخورد اول سعی کن نفس عمیق بکشید باعث میشه اکسیژن رسانی بشه و افت ضربان پیدا نم ...

ممنون چشم حتما..فعلا ک بطرز عجیبی داره تکون میخوره سابقه نداشته اینقد محکم تکون بخوره

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
برو . انشا ٕ الله نی نی شما سالمه.برو اومدی.قصه من طولانیه بعدا برات میگم

متاسفم واقعا ناراحت شدم.خدا ایشالا بچه ی بعدیتو برات حفظ کنه عزیزدلم..من برم هرچی شد ریپلایت میکنم..مرسی از راهنمایی همتون دوستون دارممممم.برام دعا کنییید خیلی استرس دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم واقعا ناراحت شدم.خدا ایشالا بچه ی بعدیتو برات حفظ کنه عزیزدلم..من برم هرچی شد ریپلایت میکنم.. ...

گلم من باردارم. پارسال هم باردار بودم هفته ۳۵ بودم که نی نیم قشنگ تکون میخورد ولی همش خودشو بجا سفت میکرد دردی نداشتم بعدش افتادم به لک بینی و خونابه.رفتم بیمارستان خدا لعنتشون کنه گفتن صبر کن زایمان میکنی طولانی شد یکم بچم خفه شد تو شکمم.الان نمی‌خواستم بهت استرس بدم چون الان خودمم باردارم درکت میکنم.اما نخواستم خیالت راحت بشه بگیری بخوابی خدای ناکرده اتفاق بدی بیوفته برو معاینه شو سونو بده انشا ٕ الله نی نی سالمه با خبرای خوش میای

کار سنگینی چیزی کردی ؟؟؟اخه چرا زن پال ماه تنها باید بمونه ،نمیتونی زنگ بزنی کسی بیاد پیشت

هیچچقت تنها نبودم امشب چون شب یلدا بود همه رفته بودن خونه عمو شوهرم من تنها موندم .شوهرمم راه دور سرکاره دوماهی یه بار میاد

گلم من باردارم. پارسال هم باردار بودم هفته ۳۵ بودم که نی نیم قشنگ تکون میخورد ولی همش خودشو بجا سفت ...

وای خدا چقد سخته تو هفته ٣۵..واقعا خدابت صبربده امیدوارم این بچتو خدا سالمو سرحال بزاره تو بغلت

حتما برو بيمارستان

من رسيدم بيمارستان با همين وضع رفتم اتاق عمل

زايمان كردم

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
وای خدا چقد سخته تو هفته ٣۵..واقعا خدابت صبربده امیدوارم این بچتو خدا سالمو سرحال بزاره تو بغلت

ممنون گلم.کارم یکسال فقط گریه کردن بود.هدفم نبود نصفه شبی بترسونمت بخدا.بری سونو بشی خیلی بهتره.من یکسال کارم شده حسرت

گلم من باردارم. پارسال هم باردار بودم هفته ۳۵ بودم که نی نیم قشنگ تکون میخورد ولی همش خودشو بجا سفت ...

خدا لعنتشون کنه تا یکیو نکشن نمی‌برن برای سزارین ،خیلی دردناکه ثمره ی ۹ماه انتظار واقعا ،خدا نگذره ازشون ،انشااللع نینی سالم بیاد بغلت ،نینی همه ی مادرا 

ممنون گلم.کارم یکسال فقط گریه کردن بود.هدفم نبود نصفه شبی بترسونمت بخدا.بری سونو بشی خیلی بهتره.من ی ...

واقعاتصورشم سخته.خدا برا دشمنمم نخواد همچین چیزیو ولی حکمتی داشته حتما.ایشالا پسرتو برات حفظ کنه.

چشم تو راهم الان.کاش زایمان نکنم خیلی زوده

بله خيلي زود

انشاءالله هر چي صلاح

تولد و مرگ دست خداست ما تعيين كننده نيستيم

اگر قرار باشه كوچلو شما اين تاريخ به دنيا بياد

هيچ كس جلودارش نيست

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
خدا لعنتشون کنه تا یکیو نکشن نمی‌برن برای سزارین ،خیلی دردناکه ثمره ی ۹ماه انتظار واقعا ،خدا نگذره ا ...

خیلی ممنون گلم. انشا ٕ الله همه مادرا سالم و سلامت بچشون بیاد بغلشون.اره واقعا سخته بیخودی سزارین هم شدم اما با آغوش خالی برگشتم خونه😭

خب پس بعد مراسم میان ،انشااللع ک چیزی نمیشه فقط استرس نداشته باش آروم باش .

ن راه دورن شب نمیان.حالا میرم بیمارستان بستری کردن زنگ میزنم بیان سریع پیشم