2777
2789

بچه ها دیشب تا صب ناراحتی داشتم قلبم تن تن میزد سینم میسوخت معدم داغونهه. دستام بیحس شد الانم تقریبا بیحسه دست چپم 

رفتیم اورژانس و بعدش دکتر متخصص قلب .اکو گرفت گفت دریچه میترال شله .

داروی استرس نوشته بازم سینم میسوزه هرچیییییی میخورم تپش قلبم میره بالا .امروز ۸۰۰ هزار تومن فقط ب اکو و تست ورزش دادیم مطب خصوصی دارو ها هم یکیش معده دو تاش مال استرس و...

الان باز اون حالاتو دارم دوست ندارم هیچی بخورم .پشتمم سمت چپ درد میکنه و بیحس با دست چپم

کسی اگه تجربه ای داره بگه خیلی اشفته م

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آروم باش عزیز. زندگی کلا چیه که انقدر حرص میخوری 

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

به نظرم برید مرکز قلب تهران اگه تهرانید. انشالله که پیگیری کنن همونجا. مادرمو سالهاست میبرم جراحی باز قلب داشته. 

انشالله به آرزوهای خوبتون بخیر و خوبی برسید. برای منم دعا کنید که به خواسته های قلبم بخیر و نیکی برسم. 

منم سه روزه مریضم قلبم دست وگردنم سرم از سمت چپ درد میکنه سه روز دارم با مسکن شب و روزمو سر میکنم خیلی درد دارم مسکنم دیگه کاری برام نمیکنه ۲۰ سالمه این همه درد دارم😔😔😔😔

پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔
پروپانولول بهت داد؟

نه کاش میداد نداد 

اس امپرازول داد برا معدم .اس سیتاور۱۰ و زیبتال

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
به نظرم برید مرکز قلب تهران اگه تهرانید. انشالله که پیگیری کنن همونجا. مادرمو سالهاست میبرم جراحی با ...

ببخشید عزیزم مادرتون بعد عمل چند شب تو آی سی یو بستری بودن؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منم سه روزه مریضم قلبم دست وگردنم سرم از سمت چپ درد میکنه سه روز دارم با مسکن شب و روزمو سر میکنم خی ...

نرفتی ببینی چرا

به نظرم برید مرکز قلب تهران اگه تهرانید. انشالله که پیگیری کنن همونجا. مادرمو سالهاست میبرم جراحی با ...

تهران نیستم کاش بودم ی سر میرفتم پیش فریبا هندسی

نرفتی ببینی چرا

میترسم کرونا بگیرم

پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔