2777
2789
عنوان

امروز کارم خون گریه کردن بوده توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 23 پست
كاش خودت بخوري  فردا برو يه دكتر متخصص خوب

دکتر میگفت نمیخواد اون لحظه خوب بودم اخه 

میگفت عوارض کرونا .من دو ماه پیش دو هفته بویاییم رفت .دو ماهه هش دکترم برا معدم و ضعف عمومی امروزمم ک اینجوری شد

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

منم  افتادگی دریچه دارم دکتر بهم می خواست قرص بده  قبول نکردم گفت بهتر که قرص نخوری  هر وقت استرس دارم یا ناراحت بشم  تپش قلب می گیرم   هر وقت درد می گیره آب  خوردنم زیاد می کنم  قلبم آروم تر میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم  افتادگی دریچه دارم دکتر بهم می خواست قرص بده  قبول نکردم گفت بهتر که قرص نخوری  ...

اخه من چندین روزه نمیتونم اب بخورم .بخاطر معدم .هیچی بهم نمیسازه حالا فردا باید برم سه تا ازمایش خونه برا معده و چربی و اوره و....

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
دقیق مشکلتونو میگین؟چطوری ینی؟

افتادگی دریچه میترال و اریتمی حاد قلبی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ببخشید عزیزم مادرتون بعد عمل چند شب تو آی سی یو بستری بودن؟

یک هفته . دوبار جراحی باز انجام دادن. 

انشالله به آرزوهای خوبتون بخیر و خوبی برسید. برای منم دعا کنید که به خواسته های قلبم بخیر و نیکی برسم. 
تهران نیستم کاش بودم ی سر میرفتم پیش فریبا هندسی

اشکال نداره. آرامش خودتون رو حفظ کنید. و ذکر الا بذکرالله تطمن القلوب رو تکرار کنید زیاد. قلبتون آروم میگیره. من خواهرمم دریچه میترالش پرولاپس داره. نگران نباشید. 

انشالله به آرزوهای خوبتون بخیر و خوبی برسید. برای منم دعا کنید که به خواسته های قلبم بخیر و نیکی برسم. 
اشکال نداره. آرامش خودتون رو حفظ کنید. و ذکر الا بذکرالله تطمن القلوب رو تکرار کنید زیاد. قلبتون آرو ...

ممنون عزیزم .امیدو پناهم فقط خداست

یک هفته . دوبار جراحی باز انجام دادن. 

ای وای چرا؟؟؟ببخشید اینقدر سوال میکنم عزیزم.بابام چهار روزه عمل کردند و من نگرانشونم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
ای وای چرا؟؟؟ببخشید اینقدر سوال میکنم عزیزم.بابام چهار روزه عمل کردند و من نگرانشونم

اشکال نداره. چون بعد از ده سال مجدد رگ هاشون لخته زده بود و دوباره جراحی شدند و در جراحی دوم ۷۰ درصد دریچه اصلی کار میکنه. نگران نباشین. انشالله که خیره و تندرست سایه اشون بالاسرتون خانم جان.